Ti hogyan vásároltok húst? Megvárjátok mindenképp az akciót?
Párommal szeretünk spórolni, ezért odafigyelünk az akciókra.
De ha pl. valaki darált húsos ételt akar enni, akkor néha úgy gondolom, hogy belefér ha nem várjuk ki az akciót, ami kitudja mikor lesz.
Párom pedig meg van győződve róla, hogy addig nem eszünk darált húst amig nincs rá akció...
Félre értés ne essék, én is szeretek spórolni, talán jobban mint ő, és azt a húst keressük ami akciós éppen, de mindenképp ki kell várni ha valamit kívánnánk amúgy?
Szerintem nem kellene ennyire nagyon görcsösen ragaszkodni ehhez.
Nem erdekelnek az akciok.
Mondjuk daralt hust soha a budos eletben nem vettem, sem rendes aron, sem akciosan.
Megveszem en magam a hust es ledaralom otthon. Daralt hust venni szerintem orosz rulett :)
Most ne pont a darált húson akadjunk fent, lehet az csirkemell vagy csirkecomb is. Csak példának írtam :)
De szerintem ennyire görcsölni rajta elég rossz...ha hetekig nem lesz akció akkor nem ehetünk olyat? :S
Azt veszem ami a kitalált ételhez kell.
Ha valami nagyon akciós, akkor többet veszek belőle és lefagyasztom.
Mivel nálam (sőt a háztartások nagy részében) folyamatosan megy a mélyhűtő, így az, hogy az mennyit fogyaszt számomra nem mérvadó. Általában tele a mélyhűtőm. egy fiók hússal-hallal, egy készétellel egy pedig zöldséggel-gyümölccsel.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!