Kálmánháziak! Ti a nyíregyi vagy a nánási Lidl-ben vásároltok?
Egy 1840 fős településről van szó. Nem hiszem el, hogy idáig korcsosult az emberiség, hogy valaki nem a helyi falusitól kérdezi meg, hogy Mari néni / Pisat bácsi, melyik Lidli a jobb, hanem itt a gyakorin várja, hogy Mari néni meg Pista bácsi felmenjen az internetre Lidli-ügyben észt osztani.
Az emberiség megérett a pusztulásra.
#3 Látszik, hogy nem sok fogalmad van a magyar valóságról, a személyes tapasztalatot nélkülöző primitív általánosításod pedig azt is megmutatja, micsoda sopredek vagy.
Az összes környező település piacát ismerem, tudom, mit hol lehet kapni s mennyiért. Szívesen is vásárolok időnként náluk. Csakhogy a szabolcsi fizetésből nem telik arra, hogy mindent ostermelonel vegyek meg. Választhatok: vagy egy hónapon át minden nap eszik a család, mégha nem is mindig a legminosegibb termékeket; vagy eszunk 15 napig, de akkor nem a németek sz@rat. Egyértelmű a döntés, persze én értem, hogy a budai hegyekben ilyen problémakkal nem szembesül az ember.
De legyen: utalj el nekem havonta 25-35 ezer forintot (ennyi kulonbseg biztos van), és utána nyugodtan ugathatsz, ha továbbra is a Lidlben vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!