Melyik A Jobb Lidl Vagy Penny?
Is-is attól függ hol milyen akció van.
Penny, Aldi, Lidl, Tesco én 4 helyről szedem össze az akciós termékeket
Olyan nincs, hogy az egyik minden vonatkozásban olcsóbb. Tönkre is menne.
Mi is, főként, a korábbi válaszban megírt négy helyen vásárlunk.
Nem is csak olyan szempont alapján, hogy hol olcsóbb. Sok minden nem nagyon különbözik árban. És mindegyikben vannak dolgok, amik jóval drágábbak, mint a többiben. nem azért, mert különbek. Melyik, hogy taktikázik, min akarja behozni a többi áru kedvező árát.
Inkább annak alapján vásárolunk, hogy mi mit szeretünk jobban, mi ízlik jobban, mit használunk szívesebben.
Mindegyikben van olyan áruféleség, ami a többiben nincs is.
Vagy, például, mindegyikben közel azonos áron van lekvár, de az egyikben vásárolt soha nem penészedett meg, a többié igen. Az egyikben olyan a cékla ízesítése, amelyet mindnyájan szeretünk, a többiben nem. Az egyikben nagyon jó az ásványvíz ásványi anyag mennyisége, és összetétele is. Az egyikben van olyan WC-papír, a másikban van olyan papírzsebkendő, a harmadikban van olyan konyhai törlőpapír, ami bevált.
Az egyikben mindig nagyon szép a tojás, egy másikban, minden dobozban vannak töröttek, még kívül is ragacsosak a dobozaik. Az egyiknél nagy méretű, jó választékú a zöldséges rész, egy másiknál kicsi és hát többnyire nem is szép az áru.
És így tovább.
nekem a lidl a kedvencem! jó a minőség és olcsó is, csak sajnos az én lakhelyemtől 4 km-re van, ezért mindig bicóval járok, ami télen nem túl szerencsés... nagyon finom a péksüteményük, még a lipóti pékséget is százszor veri, sokszor még meleg a pékáru, de ha kihűlt még akkor is finom és egyáltalán nem drága. jók a külföldi termékeik is, pl ázsiai, mexikói, amerikai görög, stb cuccok, mindig találok valami különlegeset, ma pl leakciózva sushit vettem :) a dolgok olcsóbbak, mint máshol, és finomak is sokkal, nem szoktak lejárt szavatosságú termékeket árulni (mint pl tesco...)
a pennyben is van 1-2 jó dolog, pl ott a legjobb a mozzarella sajt, a dobozos kávé és a zölségkeverék. a spart nem szeretem, egyedül a tejtermékei jók, pl a spar budget tejföl meglepően jó, a vaj is és a kefír is finom és olcsó nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!