Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ti milyen kajákat halmoztatok...

Ti milyen kajákat halmoztatok fel?

Figyelt kérdés
Mit fogtok belőle csinálni?
2020. márc. 1. 08:59
1 2
 11/18 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Nálunk is mondogatták, hogy kifosztották a hipermarketet, húúúú. Most 2 hét után voltunk benn: semmi. A liszt is megvan, a cukor a helyén. A neten, és a szájról szájra terjedő rémhíreket leszámítva én sem érzem a rohamot. (pedig nem egy hosszú hétvége után voltunk vásárolni, amikor húst sem lehetett kapni már).
2020. márc. 1. 13:28
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

"25 kg rizst, 10l, olaj 10 kg cukor, 30 kg liszt. Főzni nem tudok"

Ha nem tudsz főzni mit kezdesz ezekkel? 😂 Miért nem konzervet vettél inkább?

2020. márc. 1. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó...nem nagyon érted hogy nem komolyan írta, csak vicceskedett?
2020. márc. 1. 14:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyu cbaban és auchanban járt, azt mondta, ki se rakták a cukrot és a lisztet a polcokra, raklapról pakoltak az emberek kocsiba. Auchanban 170 ezret fizetett az előtte álló.

Anyu a szokásos heti bevásárlását intézte

2020. márc. 1. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
2020. márc. 2. 07:43
 16/18 anonim válasza:
100%
Anyósom imád vásárolni főleg amikor akció van. Van itthon kaja bőven. :D
2020. márc. 2. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Semmit, nincs akkora lakásom hogy több hétnyi kaját tárolgassak. Amennyiben én magam nem leszek beteg, a közeljövőben is pont ugyanúgy tervezek hetente bevásárolni mint eddig.
2020. márc. 7. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Mivel olyan helyen dolgozom, amiről azt terjesztették, hogy kapcsolatban állt az egyik koronavírusossal (később kiderült, hogy mégse) én azért bevásároltam egy-két dolgot, ha home officra ítélnek minket. Vettem 3 zacskó tésztát, 1 csomag zabpelhyet,kész tészta önteteket, hal konzervet, mirelit zöldséget, sajtot és halat, paradicsom mártást, tejet. Liszt, cukor, kukorica, gomba konzerv meg ilyenek mindig vannak itthon.
2020. márc. 8. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!