Az baj ha reggelire nem kívánom a tipikus reggeli kajákat, pl. tojás, müzli ilyesmi? Reggelire is már nagyobb ételeket ennék, amiket ebédre szoktam. Rossz ez? Elhízáshoz vezethet?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 08:37
1/8 anonim válasza:
Attol fugg mennyit eszel.
Pl Azsiaban is levest, rizst, hust, tesztat esznek reggelire, szoval nem
ordogtol valo otlet ez.
A mennyisegre figyelj.
3/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi a választ :)
2019. dec. 20. 09:20
4/8 anonim válasza:
Az nagyobb baj, ha vacsorára eszel sokat.
Tudod: reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, és vacsorázz, mint egy koldus.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem baj. A lényeg, hogy ne habzsolj, ne terheld túl a gyomrodat, de azért lakj jól. Hogy ez most rántotta vagy épp grillcsirke àltal történik meg, az nekem józan paraszti ésszel belegondolva tök mindegy.
6/8 anonim válasza:
Én is többre becsülök reggel egy sült paprikát tojással, egy lecsót, sült szalonnát, hurkát-kolbászt, stb. mint a nálunk megszokott reggeliket. Mondhatnám, hogy angol reggeli párti vagyok, ahol így néznek ki a hagyományos angol reggelik:
7/8 anonim válasza:
Ezek nem azért tipikus reggelik, mert ezt egészséges enni reggelire, hanem azért mert az emberek reggelente rohannak, és ezek gyorsan megvannak.
8/8 anonim válasza:
Egy angol reggelitol simán meghalnek, pedig nem egy 50 kilós balett-táncos vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!