Ti milyen kajákat halmoztatok fel?
Figyelt kérdés
Mit fogtok belőle csinálni?2020. márc. 1. 08:59
2/18 anonim válasza:
Semmit, csak az van, ami minden hónapban, elég 4-5 hetre,hogy ne kelljen naponta menni, csak kenyérért max
3/18 anonim válasza:
Ti milyen kajákat halmoztatok fel?
- Két hordó almát, vm. ugyanennyi körtét, barackot és szilvát
Mit fogtok belőle csinálni?
- Pálinkát
4/18 Barackoshányás válasza:
Semmit, éhen fogok pusztulni
5/18 anonim válasza:
25 kg rizst, 10l, olaj 10 kg cukor, 30 kg liszt. Főzni nem tudok :'-(
6/18 anonim válasza:
Felesleges élelmiszert felhalmozni, bizonyított tény hogy a Föld lapos. Ha odaér a vírus a szélére, lepotyog magától. Ez csak a gyógyszerlobbi trükkje, hogy vedd meg majd a védőoltást, ami autizmust okoz. Csinálj alufóliából sapkát mert ebben a pillanatban is olvassák az agyhullámainkat a zidegenek. Mondjuk a sok raktározó pánikbetegét nem nagyon tudják.
8/18 anonim válasza:
Miért kéne bármit is felhalmozni? Csak az van itthon ami mindig is, hogy ne kelljen naponta-háromnaponta boltba menni.
9/18 anonim válasza:
Semmit, tegnap kellett volna némi friss zöldséget vennem, de annyi kocsi volt a tesco parkolóban, hogy rájöttem, a mirelit is jó, ami bent van a frigóban
Fæsz se érti ezt a világvége hangulatot
10/18 anonim válasza:
Amúgy én itteni meg netes rémhíreken kívül sehol nem láttam készlet felhalmozó embereket meg üres boltokat, de lehet én lakom csak értelmes városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!