Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik a jobb? Penny vagy Lidl?

Melyik a jobb? Penny vagy Lidl?

Figyelt kérdés
Hol érdemesebb bevásárolni? Melyik van jobb árban és minőségben?
2019. dec. 16. 17:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Tudnék mesélni a coopról is😂
2019. dec. 16. 21:30
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Erre nyilván bizonyítékod is van...Ja, nem. LOL

2019. dec. 16. 22:16
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Lidl.
2019. dec. 17. 05:12
 14/22 nemaRendőrség ***** válasza:
14%

[link]

[link]

Nem tudom, hogy ti melyik kő alatt laktok, de nálunk mindkettő elég nagy port kavart

2019. dec. 17. 07:14
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Mert azt hiszed, hogy a drága, kedves kis magyarok tisztességesebbek? Te tömöd a zsebüket, minden ehetetlen dolgot eladnak neked, és alig fizetik meg a munkavállalóikat. Hajrá😂
2019. dec. 17. 08:42
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Még egy szavazat a Lidl-re.
2019. dec. 17. 09:30
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

ˇ14

És...??? A Coop-nál tán nem volt ilyen?

"Szalmonellás, bélsárral szennyezett kolbász, egymázsányi romlott csirkecomb és máj, nyolcszázezer repedt és penészes tojás - ezekre a romlott ételekre bukkantak az elmúlt napokban az élelmiszer-ellenőrök. A romlott kolbász nagyobb részét már eladták - írja a Népszabadság.

Hétfőn a Coop Rt. egyik szegedi üzletében négy szál súlyosan szennyezett lángolt kolbászt találtak, hétfőn pedig nyolcszázezer darab, ismeretlen helyről származó jelöletlen tojásra bukkantak Heves megyében - írja a Népszabadság."

[link]

2019. dec. 17. 11:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkettő távol esik az útvonalamtól, de a Lidl valamivel közelebb van. Ide ritkán bemegyek, ha tényleg jó akció van. A Spar ami közel van, így inkább ide járok. A Coop meg a "számban" van a lakóhelyemen.

Tapasztalat, az utóbbi időben a Spar és a Coop is 3 hónap alatt emelt árat min. 2x.És ezek az árak a Lidl-ben is ugyanígy megvannak, sőt van ami jóval drágább is náluk.Nem olyan régen voltam. Ha olcsóbban akarok beszerezni mindent, akkor mindenhova be kellene mennem. Erre se időm, se kedvem. Szr terméket meg mindegyiknél sikerült már vennem. Egyik sem jobb a másiknál.

Nálunk a Tesco is elszállt az árakkal, de már túlzottan. Csak pislogtam, amikor bent voltam.

2019. dec. 18. 08:22
 19/22 nemaRendőrség ***** válasza:
28%

Plusz az aldi lidl kb pepco minőségtelenséget hoz.(minőségnek nem nevezném)

Nem hiába adnak 1 hónap garanciát mindenre. Párszor vettem náluk cuccot, vagy az egy hónapon belűl tönkrement vagy egyből utána..

Ruháik szérfoszlanak, cipőik kilyukadnak, műszereik eltörnek, meghibásodnak stb.

Kedvencem a végső csepp volt, mikor vettem egy törölközőt ami nem szárított. Eladó válasza: igen az probléma. Majd visszaadta az árát.

Ez a híres német minőség xdd

Kajáik nem rosszak, de import mind, és nem olcsóbb/jobb mint a hazai.

Kivéve húsok, az gusztustalan. Mondjuk mindenhol ahol nem húspultból adják

2019. dec. 18. 10:57
 20/22 anonim ***** válasza:
77%

# 19

NEM egy hónap a garancia, hanem három év!

Egy hónap arra vonatkozik, hogy indoklás nélkül visszaviheted, és visszakapod a pénzt.

2019. dec. 18. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!