Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik a jobb? Penny vagy Lidl?

Melyik a jobb? Penny vagy Lidl?

Figyelt kérdés
Hol érdemesebb bevásárolni? Melyik van jobb árban és minőségben?
2019. dec. 16. 17:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
Én a Lidl-re szavazok. Én ott szoktam bevásárolni, jobban kielégíti az igényeimet.
2019. dec. 16. 17:52
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Lidl, jobb a választék. Árban kb ugyanaz.
2019. dec. 16. 17:54
 3/22 anonim ***** válasza:
66%
#teamlidl
2019. dec. 16. 17:59
 4/22 anonim ***** válasza:
71%

LIDL - egyértelmű.

Nívósabb cuccok vannak.

2019. dec. 16. 18:02
 5/22 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk a pennyben mindig csak egy pénztár van nyitva, a választék elég kicsi és a pénztárosok mindig lestrapáltak, türelmetlenek, semmi jókedvet nem tudnak magukra erőltetni. A lidl és az aldi jobban tetszik minden szempontból. De nekem a spar a kedvencem.
2019. dec. 16. 18:03
 6/22 nemaRendőrség ***** válasza:
10%

Coop. Az nem németekhez viszi ki a hasznot a "gyarmatból".

Nem szeretem egyik ilyen német retket sem, aldi, lidl, spar dm, müller stb

2019. dec. 16. 18:19
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 6.:

Ezek a német "retkek" több embert foglalkoztatnak kis hazánkban, mint azt gondolnád. A több ezer munkavállalójuk ebből tartja el a családját, szóval ideje lenne kicsit gondolkodnod, nem rossz dolog az😂

Egyébként a Coop iszonyatosan drága minden más általad felsorolthoz képest, a kis fizetésemmel meg magasról teszek arra, hogy a magyarok zsebét tömjem, akik ráadásul kevesebbet is fizetnek a munkavállalóiknak, mint a német "retkek", én bizony a Lidlből fogom megvenni a pékárút 200 forintos darabáron, és nem a coopból 350 forintért...

2019. dec. 16. 18:27
 8/22 anonim válasza:
100%
A lildlben nagy választék van és szeretek oda járni, csak messze van. Nálunk penny van de azzal is meg vagyok elégedve. Nagyon szeretem a saját márkás termékeit. Igaz kisebb a választék, de az alap dolgok mindig vannak.
2019. dec. 16. 18:38
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy helyre mehetnék, akkor Lidl.

Viszont vannak dolgok, amit a Pennyben veszek.

2019. dec. 16. 19:40
 10/22 nemaRendőrség ***** válasza:
1%
Vegyed csak a 200forintos lidlis pékárut aztán ne csodálkozz ha gumi darabok vagy szalmonella van benne...
2019. dec. 16. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!