Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » CBA-ban ki vannak rakva a...

CBA-ban ki vannak rakva a zöldségek paradicsom, paprika. Hogyan kell megvenni őket? Darabra adják, vagy kilóra? Honnan tudjam hány kilót veszek?

Figyelt kérdés
2019. szept. 26. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, mert amit ő mér, az alapján fizetsz."

Nem mindenhol mérnek a kasszánál. Ha rajta van a matrica, amit te már előzőleg lemértél, akkor csak "átcsippantja" az érzékelőn és kész. Mint az összes többi árut. Liszt, cukor, bármi.

A paprika és a paradicsom is lédig, tehát kilóra adják. Ez azon a helyen, ahol a zöldségféle található, egyértelműen fel van tüntetve az ára/kg. Én saccra szoktam venni, ha elég annyi, amennyit utána lemérek, és amennyi otthonra kell. Plusz mínusz pár deka nem oszt, nem szoroz.

Darabra dinnyét, mangót, ananászt, egzotikus gyümölcsöket szoktak kitenni, de az is fel van tüntetve, hogy ár/db.

2019. szept. 27. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb láncoknál nem ad ki matricát a mérleg. CBA, Alfi, pl. Csak súlyellenőrzésre van a mérleg.
2019. szept. 27. 16:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A TESCO-s jó, de a SPAR-os önki kassza agyrém! Ha nem nyomtattál kódot a darabos zöldségre vagy pékárura, nem tudod a menüből kiválasztani, mehetsz vissza az eladótérbe. Idiótán fejlesztették a szoftvert. :(
2019. szept. 27. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az emberek 40 fölött rá se mernek nézni"

Ne fogadj rá, én 65 vagyok és nem csak ránézni merek, hanem használni is. :)

2019. szept. 27. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig 24 vagyok de utálom az önkiszolgáló kasszákat...
2019. szept. 28. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!