Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik szupermarket a kedvence...

Melyik szupermarket a kedvenced, mik azok az élelmiszerek amiket jónak tartasz és rendszeresen vásárlod?

Figyelt kérdés

Nálunk sajnos csak egy Penny van,a szomszéd városban van egy Lidl és egy Tesco..Aldiban,Auchanban Sparban még nem

is jártam,a legközelebbiek 70-80 km-re vannak..A Pennyből az 50%-os narancslé és körtelé ami ízlik amit rendszeresen veszek,a Lidlből a snack day ropi,a gelatelli sorbet,a pikok sertésvirsli amiket mindig veszek,kipróbáltam a puszta íze paprika és gulyáskrémet,egész jók azok is.A Tescobol nemigazán tudok kiemelni semmit,nem találtam eddig semmi olyat amire azt tudnám mondani hogy kifejezetten jó,és ritkán is járok oda.

2019. szept. 15. 15:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok

Lidl is tök jó, csak nekünk az messze van. :)

2019. szept. 17. 11:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Interspar
2019. okt. 7. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!