Szerintetek melyik szupermarketban árulnak a legkevésbé szemetet? Aldi, lidl, tesco stb
Számokra a Penny a legalja, a Lidlben sem szoktam csak pár jó dolgot találni, a többi szemét. Aldiban még sose jártam, a TESCO Nem nagy durranás, Auchan nincs a közelbe...
Ausztriaban eltem 4 evet es sajnos nem eszek meg mindent, tudom minek milyennek kene lennie:: Peldaul a LIDLBEN A huskenyer neven futo hanyas:D-nak semmi koze az eredeti Lebetkase-hez.... a sajtokrol neis beszeljunk, undorito az osszes. Szerintetek megeri beterni az ALDIBA?
Megnéztem, mi az a húskenyér, hát még máshonnan se vennék, nem csak a Lidliből. De nekem az összekatyvasztott húsok eleve gyanúsak, itt Magyarországon tuti, hogy a maradékokból meg a nyesedékekből (a szemétből) csinálják az ilyet.
Hústermékeket és sajtokat a Sparban szoktam venni, mert ott látszik, hogy egyrészt a normálisabb felvágottja húsból van, másrészt forog az áru, nem adnak el olyan árut, ami x napig kint szikkadt a pultban.
Aldiban jók az édességek, esetleg a helyben sütött pékáruk, még a zöldséges részleg is elmegy, de húsokat, sajtokat nem onnan vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!