Tudnátok olyan budapesti városrészeket mondani, ahol van a környéken Aldi és Lidl, esetleg Penny is? (tehát nem vagy-vagy, hanem mind)
Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 16:51
1/17 anonim válasza:
Pontosíthatnád a környék fogalmát. Például 2 km távolság még belefér?
2/17 anonim válasza:
Mármint 2 km az üzletek között, de mondjuk ugyanabban a kerületben, vagy egy szomszédosban.
3/17 anonim válasza:
Erre azért a helyedben nem alapoznék egy költözést!
Nálunk volt a közelben Spar és Aldi is, már mindkettő bezárt.
Az egyik helyén kínai áruház lett, a másik azóta is üresen áll.
4/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
Minőségi a GYK linkfelismerése... Ha egyben kijelölöd, és bemásolod, működni fog.
7/17 anonim válasza:
4-től a 6-nak
Ha ezt nekem írtad, én nem vagyok ekkora számítógépmágus.:(
Örülök, hogy ezt sikerült összehoznom!:)
9/17 anonim válasza:
XIII. kerület Kárpát utcán voltunk albiban, a Jászaihoz közelebb eső részén. Aldi egy saroknyira, Penny (és mellesleg Jysk) kb. 20 perc sétára, Lidl most nyílt nemrégiben a Viktor Hugo-n, Spar a Jászainál, Príma minden sarkon.
10/17 anonim válasza:
3. ker Huszti út (ott mind3 van)
3. ker Csillagvár mellett
13. ker Petneházy
14. Szentmihályi/Erdőkerülő
Lehel-Nyugati környéke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!