Az Aldiban a halrudacskát, a mangós joghurtot, a rusztikus kenyereket, hogy öt percre van tőlünk - konkrétan.
2018. júl. 17. 00:46
2/22 anonim válasza:
Minden közértben vannak olyan áruk, amik pont ott jó ár-érték arányúak, vagy jó minőségűek. Szóba nem jön, hogy mindent egy helyen vegyek meg. 6-8 hálózatból gyűjtöm össze.
2018. júl. 17. 04:17
3/22 anonim válasza:
Hús és csemege pl. csomagolva van ott, de se nem jóárasak, se nem jó minőségűek.
2018. júl. 17. 04:18
4/22 anonim válasza:
Én nem eszem húst, tehát ez a része pont nem érdekel. Viszont mindkettőben elég olcsók az alapvető élelmiszerek és közel van
Lidl: kb minden! :D Árban is és minőségben is megfelelő termékek. Eddig csak egyetlen dologban csalódtam ott, a napelemes vésztöltőben amit ott árulnak. Egyébként minden jól használható termék.
Nagyon utálom a lidlben: lépni nem lehet, televan emberekkel, kb pánikrohamot kapot, annyira dulakodnak, tolakodnak, szűkek a sorok,televan pakolva áruval az a kis áruház. Ez szörnyű benne.
Aldi tágasabb, nincs is annyi ember.
2018. júl. 17. 06:22
6/22 anonim válasza:
Nem biztos hogy mindenkinek az a kedvenc, aki oda jár, csak épp napi szinten az van hozzá közelebb. Egyébként nekem is az a véleményem, hogy kevés a választék, és nem az általam kedvelt márkákat kapni. pl. majonézből számomra az Univer az igazi, és még sorolhatnám, amikből számomra ismeretlen márkák vannak, és nem is olyan jók mint a magyar. A közlekedés is valóban idegesítő a Lidl-ben. Szűk is a hely, és átláthatatlan, hogy mi hol található. Én csak néha napján ugrok be, ha hirdetnek valami különlegességet. Pl. vettem ott már strucc- és kenguru steak-et, shushi tálat ami nagyon finom volt.
Nekem az Interspár a kedven boltom. Nagyobb a választék, kényelmesen lehet közlekedni, és az is könnyen megtalál bármit aki először jár ott.
2018. júl. 17. 06:38
7/22 anonim válasza:
a lidlben a péksüteményeket szeretem a legjobban. meg olcsó is. az aldiba néha járok, de az is nagyon olcsó itt a többihez képest, bár valóban egyik áruház se túl nagy itt se. itt nálunk morrinson's és asda van ami nagy áruház meg ugye a tesco de azt annyira nem szeretem.
2018. júl. 17. 07:16
8/22 anonim válasza:
Engem a csemegepult egyáltalán nem érdekel, a hús pult sem legyen darált pulykahús aztán csá. Az aldiban mindig van. Amúgy meg olcsón ad jó minőséget. Ezekbe a boltokba nem azért járok mert marha nagy választékot akarok hanem mert az olcsó de minőségi saját márkás termékeiket akarom megvenni, mert ezek sokszor a márkás cuccokat is kenterbe verik. Meg van hogy mit hol szoktam, plusz ott vannak az akciók is. A maradék cuccot meg megveszem a tescoba. Itt szerencsére egymás mellett van mindhárom, így nem kell fél városon átbaktatni, bringával 3 perc és ott vagyok.
2018. júl. 17. 07:20
9/22 anonim válasza:
Én a laktózmentes termékeikért járok. Plusz, a Lidiben néha a sajátmárkás kozmetikumaiért megyek (sampon, tusfürdő stb stb.)
2018. júl. 17. 07:37
10/22 anonim válasza:
Én az ár érték arányt szeretem, azt hogy minden, ami szükséges, beszerezhető aránylag gyorsan és könnyen. Nekem nem hiányzik sem a csemegepult, sem a nagyobb választék. Nekem szubjektíve fontosabb az egyszerű áttekinthetőség, kedvezőbb ár, gyorsaság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!