Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit szeretnek az emberek az...

Mit szeretnek az emberek az Aldiba, és a Lidlben? Szerintem nagyon kicsi bennük a választék. Hús, és csemege pultjuk sincs.

Figyelt kérdés

2018. júl. 17. 00:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

aldi: a sajttal töltött husi nagyon jó, amúgy meg nem járok oda, mert drága nagyon, plusz nálunk fehérváron túlzsúfolt.

Lidl: Nagyon jó minőségű a sajátmárkás termék és ehhez egy relatíve olcsó ár is párosul. Választék meg ha olyan nagy lenne se vennék mást a sajátmárkásánál...

Számomra amúgy se lényeges a csemege/ hús pult.

2018. júl. 17. 08:12
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Ár-érték arányban a Lidl a legjobb , zöldséges részleg szerintem kiemelkedő minőségű, ennél frissebb árut csak akkor ehetsz, ha kerted van.

A saját márkás sajt és tejtermékek kiválóak.

A friss hús tényleg kicsit drága, de ez nem érint.

2018. júl. 17. 09:04
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Lidl-ben a saját márkás termékek nagyon jók, ha nem ragaszkodsz ahhoz, amit megszoktál máshol.

Aldiba azért járok, mert az van melóból-haza útközben. Nagybevásárolni nem ott fogunk, de a napi tej-kenyér-amikell dolgokra kiváló.

2018. júl. 17. 09:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A saját márkás termékeik nagyon jók, az Aldiban nagyobb a laktózmentes választék.

Az Aldi útbaesik hazafelé, a Lidl már nem (Siófok), de kb. kéthetente kimegyünk oda is.

Amit még szeretek mindkét üzletben, ha sokan is vannak, hamar végzek, rögtön nyitnak pénztárt, nem várnak, mint a Sparban, hogy a húspultnál legyen a sor vége.

2018. júl. 17. 10:52
 15/22 A kérdező kommentje:
Azt én is elismerem, hogy a pékségük nagyon jó!
2018. júl. 17. 11:43
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem például még, hogy mindennek állandó helye van, tehát el lehet igazodni a közértben.

És van elég dolgozó, legtöbbször, ha 5 ember áll sorban, már nyitják is az újabb pénztárat.

Ez még a GRoby-ban van ugyanígy.

A SPAR-tól megőrülök, hétről hétre átrendezik, órákig nem találok semmit, és az eladók sem kérdezhetők, mert alig vannak. A pénztárban is 40 percig kell állni, mert 2 ember van az egész közértre. A Rossmannál is.

Ezt mondjuk nem értem, mert mind a 4 német cég.

2018. júl. 17. 14:01
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

#16 Csak tipp, de szerintem aldi-lidl olyan lehet, mint nálunk a cba, mindenki csinál mindent. Úgyhogy van kit ugrasztani, csak akkor addig a többi meló áll.

Spar meg inkább olyan, mint a tesco, az árufeltöltőt nem fogják beültetni pénztárba.

2018. júl. 17. 14:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Húst nem boltból veszek, így az nem érdekel.

Az Aldit szeretem, mert mindent meg lehet benne kapni, ami egy átlagos háztartásba kell. Nem akarok végignézni 30-fél ablakmosót.

Hamar lehet benne végezni, kifejezetten jók a saját márkás termékeik, a mosogatógépbe valók, a folyékony mosószereik, az összes tisztítőszer, a szárazáru, a tejtermékek, az édességek, a konzervek és a zöldségek is.

A német felvágottaik is finomak, sőt, a Péck téliszalámijuk is, amit féláron árulnak, mert nem pick csomagolásban van.

A sajtjaik is remekek, a bio cuccok is.

Egy heti bevásárlással végzek 30 perc alatt, imádom.

2018. júl. 17. 15:58
 19/22 anonim ***** válasza:
87%

17: Pont ellenkezőleg. Összesen 2 ember van egy SPAR-ban, Rossmann-ban, ők csinálnak mindent. Ezért nem is tud egyszerre 2 beülni a pénztárba.

Lidl-ben, Aldi-ban, GRoby-ban 7-10 ember van.

2018. júl. 17. 17:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem veszek hústermékeket pl., így ez nekem nem szempont. Viszont a zöldség-gyümölcs választék elég nagy, és minőségben mérföldekkel jobb szokott lenni mint a tesco/spar/auchan. Minden alapterméket megkapok, amire szükség van (rizs, tészta, stb.), és mivel késztermékeket, szutykokat nem vásárolok csak szinte nyers alapanyagokat, így sokkal olcsóbban kijövök.
2018. júl. 17. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!