Mit szeretnek az emberek az Aldiba, és a Lidlben? Szerintem nagyon kicsi bennük a választék. Hús, és csemege pultjuk sincs.
aldi: a sajttal töltött husi nagyon jó, amúgy meg nem járok oda, mert drága nagyon, plusz nálunk fehérváron túlzsúfolt.
Lidl: Nagyon jó minőségű a sajátmárkás termék és ehhez egy relatíve olcsó ár is párosul. Választék meg ha olyan nagy lenne se vennék mást a sajátmárkásánál...
Számomra amúgy se lényeges a csemege/ hús pult.
Ár-érték arányban a Lidl a legjobb , zöldséges részleg szerintem kiemelkedő minőségű, ennél frissebb árut csak akkor ehetsz, ha kerted van.
A saját márkás sajt és tejtermékek kiválóak.
A friss hús tényleg kicsit drága, de ez nem érint.
Lidl-ben a saját márkás termékek nagyon jók, ha nem ragaszkodsz ahhoz, amit megszoktál máshol.
Aldiba azért járok, mert az van melóból-haza útközben. Nagybevásárolni nem ott fogunk, de a napi tej-kenyér-amikell dolgokra kiváló.
A saját márkás termékeik nagyon jók, az Aldiban nagyobb a laktózmentes választék.
Az Aldi útbaesik hazafelé, a Lidl már nem (Siófok), de kb. kéthetente kimegyünk oda is.
Amit még szeretek mindkét üzletben, ha sokan is vannak, hamar végzek, rögtön nyitnak pénztárt, nem várnak, mint a Sparban, hogy a húspultnál legyen a sor vége.
Én azt szeretem például még, hogy mindennek állandó helye van, tehát el lehet igazodni a közértben.
És van elég dolgozó, legtöbbször, ha 5 ember áll sorban, már nyitják is az újabb pénztárat.
Ez még a GRoby-ban van ugyanígy.
A SPAR-tól megőrülök, hétről hétre átrendezik, órákig nem találok semmit, és az eladók sem kérdezhetők, mert alig vannak. A pénztárban is 40 percig kell állni, mert 2 ember van az egész közértre. A Rossmannál is.
Ezt mondjuk nem értem, mert mind a 4 német cég.
#16 Csak tipp, de szerintem aldi-lidl olyan lehet, mint nálunk a cba, mindenki csinál mindent. Úgyhogy van kit ugrasztani, csak akkor addig a többi meló áll.
Spar meg inkább olyan, mint a tesco, az árufeltöltőt nem fogják beültetni pénztárba.
Húst nem boltból veszek, így az nem érdekel.
Az Aldit szeretem, mert mindent meg lehet benne kapni, ami egy átlagos háztartásba kell. Nem akarok végignézni 30-fél ablakmosót.
Hamar lehet benne végezni, kifejezetten jók a saját márkás termékeik, a mosogatógépbe valók, a folyékony mosószereik, az összes tisztítőszer, a szárazáru, a tejtermékek, az édességek, a konzervek és a zöldségek is.
A német felvágottaik is finomak, sőt, a Péck téliszalámijuk is, amit féláron árulnak, mert nem pick csomagolásban van.
A sajtjaik is remekek, a bio cuccok is.
Egy heti bevásárlással végzek 30 perc alatt, imádom.
17: Pont ellenkezőleg. Összesen 2 ember van egy SPAR-ban, Rossmann-ban, ők csinálnak mindent. Ezért nem is tud egyszerre 2 beülni a pénztárba.
Lidl-ben, Aldi-ban, GRoby-ban 7-10 ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!