Hogyan kell elkészeteni? Rák izű halrudacskákat (? )










Szia!
Én gyakran csinálok Surimi-t vacsorára, nagyon szeretjük!
Úgy szoktam, hogy az egyik felét simán kisütöm olajban, a másikat pedig lezárható tálba teszem, és fokhagymát nyomok rá. Tetőt rá, kicsit be a hűtőbe, és sütésnél már mikor a serpenyőben vannak a fokhagymásak, akkor rájukmorzsolok egy kis bazsalikomot. Nyamm :)
De előbb mindig a natúrt süsd :)
Jó étvágyat!
Üdv!





Az nem panírozott. Gondolom arra a pirosas színűre gondolsz.
Simán olajban ki kell sütni. Csak vigyázz mert a csomagolásban egyenként is be vannak fóliázva.
Nem kell sokáig sütni.















Mi ezt ugy szoktuk megcsinalni, hogy szoszt keszitunk belole.
Megpiritjuk a rakrudakat(szeletelve), plusz hagymat es ezt bele egy paradicsomos tejszines (jo fofokhagymas) szoszba.
Ehhez pennet fozunk, es kesz az ebed(:





Panirozom altalaban,majonezzel savanyu ubival vagy csalamadeval isteni.ritkan de elofordul,h csak siman sutom ki ha nincs turelmuk az inyenceknek :))
ez a foghagymas valtozat incsiklando.kar h ma olvastam csak,mert en epp a tegnap sutottem ebedre.de legkozelebb tuti foghagymasan lesz.
Köszi szépen!!! Lehet h hülyén hangzik de én nyersen hozzá álltam és nem igázán izlett... Jham igen észre vettem a fóliát :). Olyan édes és olyan gumis.... Nem vmi fincsi nekem de azért ki fogom próbálni a foghagymásat...
KÖSZCSIIII =)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!