A piacon hogyan számítják a gyümölcsök árait?
Oké, akkor én voltam a hülye. :) Tényleg nem gondoltam bele, hogy ezek most ilyen drágák lehetnek. :/
Köszönöm a válaszokat!
"ennyi pénzért 2 kiló epred is lehetne.."
Na ne, hol kapsz 900 Ft-ért 2 kiló epret? Én még sehol nem láttam 900 Ft-nál olcsóbban.
Budaörsön volt a Kötő utcai megállónál, a Cba előtt is árult 500ért egy néni. Nem a nagyszemű majd meg szólal epret, de szép-
Már megy le a szezonja, most a cseresznye olcsó nagyon és a görögdinnye, egy kilót 200ért kapsz dinnyéből!
Lidlben már 2 hónapja is volt 300ért szakaszosan fél kilós dobozos eper, május közepén vittem az oviba.
Ahol érdemes gyümölcsöt venni, az még a tesco olyan 7 körül, az egész gyümölcspultot leárazzák..
Én is tudom, hogy van, ahol drágább a gyümölcs, pl 1400 az eper egy népszerű "minden van" zöldségesnél, de érdemes mindenhol körülnézni, ahol az ember mászkál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!