Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A piacon hogyan számítják a...

A piacon hogyan számítják a gyümölcsök árait?

Figyelt kérdés
A húgom a Lehel téri piacon vett két nagy narancsot és két kiwit. Összesen kb. 900Ft-ot fizetett. Átverték vagy ez reális?
2019. jún. 25. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és piacon nem egységesek az árak, általában a bejárathoz közelebb eső boltoknál drágábbak a holmik(100ftos különbségek vannak)
2019. jún. 25. 15:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Oké, akkor én voltam a hülye. :) Tényleg nem gondoltam bele, hogy ezek most ilyen drágák lehetnek. :/

Köszönöm a válaszokat!

2019. jún. 25. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"ennyi pénzért 2 kiló epred is lehetne.."

Na ne, hol kapsz 900 Ft-ért 2 kiló epret? Én még sehol nem láttam 900 Ft-nál olcsóbban.

2019. jún. 25. 18:37
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

Budaörsön volt a Kötő utcai megállónál, a Cba előtt is árult 500ért egy néni. Nem a nagyszemű majd meg szólal epret, de szép-

Már megy le a szezonja, most a cseresznye olcsó nagyon és a görögdinnye, egy kilót 200ért kapsz dinnyéből!

Lidlben már 2 hónapja is volt 300ért szakaszosan fél kilós dobozos eper, május közepén vittem az oviba.

Ahol érdemes gyümölcsöt venni, az még a tesco olyan 7 körül, az egész gyümölcspultot leárazzák..

Én is tudom, hogy van, ahol drágább a gyümölcs, pl 1400 az eper egy népszerű "minden van" zöldségesnél, de érdemes mindenhol körülnézni, ahol az ember mászkál..

2019. jún. 26. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!