Lehet, velem van baj, de kiakadtam: Tojasos lecsóba tesz valaki cukrot?
#10. Voltam. Gyakorlatilag én is azt írtam amit a 18-as, csak nem írtam mennyiséget. Mellesleg azért is kár ezen hajba kapni, mert a lecsó az pont az az étel, amit sokféleképpen el lehet készíteni. Nem véletlenül van pl. lecsófesztivál évente, amikor a versenyzők egészen különböző lecsókat készítenek.
Hülyeség is azt írni ,hogy a "lecsóba nem való cukor".
Mint írtam a savanykásságából vesz el, de krumplipürébe tenni én is értelmetlennek tartom.
Már az se biztos, hogy amit ém csinalok az klasszikus lecso
zsiradek (szalonnakocka, esetleg kis kolbasz) sok hagyma fele paprika fel paradicsom so es tooojas!
Nekunk izlett
De ritkán reazelt sajt a tetejere
ma 18:10
Nem én vagyok rosszindulatú kérdező. Azt mondod, a te ízlésedbe nem illik bele, holott eddig úgy etted anyádnál, hiszen valószínűleg ő eddig is úgy főzte.
Csak egy gondolatnyi kell bele, mint ahogy pl. a palacsinta tésztába is teszünk egy gondolatnyi sót, és egy gondolatnyi cukrot.
Nem kell agyon cukrozni, csak éppen egy kávéskanálnyit, vagy egy késhegynyit, hogy a paradicsom savasságát egy kicsit lágyítsa.
Ez pont olyan, mint pl. a vadas mártásba is teszünk egy picit, hogy a mustár ízét selymesebbé tegye.
"Nem vagyok nagybeles, aki az anyjanal tomi magat lecsoval. Egyaltalan, ez hogy jon ide?!"
Ez úgy jön ide, hogy gyerekkorodban valószínűleg anyukád főztjét etted, biztos főzött lecsót is, nem is egyszer, bizonyára akkor is tett bele cukrot, csak te nem tudtál róla és jóízűen megetted. Most, hogy véletlenül megtudtad hogyan csinálja ki vagy akadva, hogy jaj milyen ez már. Kapiskálod már? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!