Szeretitek a tojásos nokedlit? És ha igen mivel?
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 15:10
1/16 anonim válasza:
Igen, szeretem. MIvel finom :)
Komolyan: sajttal vagy/és pirított hagymával vagy fejes salátával vagy tejfölös uborkasalátával
2/16 anonim válasza:
Leginkább borjúpörkölttel! :D
Fejes saláta, kovászos uborka, uborka saláta, paprikasaláta
3/16 anonim válasza:
Tojassal kar hogy lisztes szar az egesz mert finom
4/16 anonim válasza:
Fúú, kellett felhoznod, most kismamaként nagyon megkívántam :D
Nagyon szeretem, bár ritkán csinálok, és ecetes fejessalátával tökéletes vacsora!
Valamelyik nap most muszáj lesz csinálnom :)
5/16 anonim válasza:
Szeretem, pörkölttel és ecetes hagymasalátával.
6/16 anonim válasza:
Egyik kedvenc kajám. Magában vagy ecetes fejes salátával.
7/16 anonim válasza:
Én is fejes salátával szeretem, a tojást gyakorlatilag jó hagymás, borsos, pirospaprikás, lágy rántottának készítem el, úgy keverem hozzá a nokedlit. Imádom.:-)
8/16 anonim válasza:
Csakis sok pörkölttel viselem el ,amúgy nyögvenyelős kaja nem csípem,magában nem kell.
9/16 anonim válasza:
én sok tejföllel szeretem és valami savanyúsággal almapaprika, kovászos v. csemegeupi
10/16 anonim válasza:
szeressem hát! hogy mivel? mivel éhes vagyok :) amúgy villával. meg behűtött kovi ubival. meg behűtött sörrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!