Hogy lehet megenni a kínai édes-savanyú csirkét? Annyira ocsmány. Ti szeretitek?
Én ma ettem először, de egész életemre bánni fogom.
Két kis falatkát ettem belőle, de komolyan mondom, azt hittem, hogy oda fogok hányni az étterem közepére. Szépen megfogtam a kis tálcámat, amikor nem figyelt a kínai (nem akartam megsérteni, hogy otthagyom az egész kaját :D) aztán leraktam oda ahova a használt tányérokat kell és gyorsan eljöttem.
Komolyan, hogy lehet ezt megenni?
Mi a jó égnek kérted ki ha ennyire finnyás vagy és a külsejétől is elmegy az étvágyad?
Ha valamit gusztustalannak tartok akkor nem veszem meg.
Amúgy szeretem, pedig ritka finnyás vagyok, az oka pedig az, hogy finom.
Én itthon készítem, kínainál soha nem eszem.
Talán ez volt a baj.
Vajon mikor esik le ezen az oldalon az embereknek, hogy az ízlés különbözhet és teljesen értelmetlen, felesleges és hiábavaló vitatkozni rajta...?
Úgy eszem meg, hogy nekem ízlik. A pacalt meg nem enném, ennek ellenére képes vagyok felfogni, hogy másnak meg az ízlik. Ez már csak ilyen.
Hogy hogy lehet megenni? Úgy, mint bármi mást, barátocskám. Attól, hogy te húzod a szádat rá, máshol "természetes" is lehet valami. Amúgy nem eredeti kínai étel, csak szólok.
Gondolom kiakadnál a tengerimalac-sültön, vagy a thai fűszeres, sült tücskön. Én szeretem mindkettőt. :)
Valaki meg a pacalt vagy a spenótot nem szereti, ránézésre azok még ocsmányabbul néznek ki, mint a kínai kaják.
Sőt, olyan is van aki az étcsokit nem enné meg pedig az nem egy általános "fuj" kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!