Hogy lehet megenni a kínai édes-savanyú csirkét? Annyira ocsmány. Ti szeretitek?
Figyelt kérdés
Én ma ettem először, de egész életemre bánni fogom.
Két kis falatkát ettem belőle, de komolyan mondom, azt hittem, hogy oda fogok hányni az étterem közepére. Szépen megfogtam a kis tálcámat, amikor nem figyelt a kínai (nem akartam megsérteni, hogy otthagyom az egész kaját :D) aztán leraktam oda ahova a használt tányérokat kell és gyorsan eljöttem.
Komolyan, hogy lehet ezt megenni?
2016. jan. 16. 23:37
11/11 anonim válasza:
ha a kérdező tudná, hogy az eleink mit ettek, na attól hányna..és a kérdező még nem is sejti a jövőt..a finnek már a szöcskét is eszik..pár év és a kérdező is boldogan majszolja azt, amitől meg én hányok.
csak azt nem értem, miért rendelt azt a kínaiban, amit, ha ilyen finnyás?..egyáltalán, mit keresett a kínaiban? miben reménykedett?
kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!