Lehet, velem van baj, de kiakadtam: Tojasos lecsóba tesz valaki cukrot?
beletrafaltál..mert az anyamról van szó..Azzal kezdte, h sajnos nagyon elsozta a lecsot, mert cukor helyett sót rakott. Nem eleg, hogy sós lett.még cukor is?! Nekem ez durva.
Pedig elég kreatívnak hittem magam, de a kolbasz tojas es cukor Jajjj
lehet h ezen nottem fel. de nem tudtam es a sajat csaladomnak mllioszor csinaltam. eszembe nem jutott volna de az ex is kivagott volna cukros lecsoval egyitt
Azert kosz a valaszt. Az én ismeretem volt hianyos.
Pici cukor jót tesz, föleg, ha a paradicsom nem elég érett.
Másrészt a lecsóban alapesetben nincs kolbász.
Harmadszor a legtöbb kolbászba is tesznek kevés cukrot, mert az ízfokozó.
ki...kezdek lehiggadni
igaz, tobben cukros szalonnaval eszik a turóstesztat.
Jó etvagyat minenkinek!
Nem butaság, a paradicsomos ételekbe többnyire dukál egy kis cukor, elveszi a savasságát, nem olyan savanyú. Persze nem édes márcosra kell főzni, nem lekvár, csak keveset ami épp csak picit beédesíti. A töltött paprikánál pl. el sem tudom képzelni, hogy ne tegyek a mártásba cukrot, nagyon savanyú lenne. De lehet a mai paradicsomokkal van a baj.
Lehet eddig is ízlett neked anyukád lecsója, csak nem tudtad, hogy megbolondítja egy kis cukorral. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!