Tojásos nokedliben a bele tett párolt lila hagyma zöld színűre vált egy napi állásban. Ez így kidobható?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt készült, s hűtőben volt mostanáig. Lehet penésztől?2018. máj. 1. 11:41
1/4 anonim válasza:
A lilahagyma mindenben tojásos ételben zöld lesz. Semmi baja sincs
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Nem szép látvány, legközelebb nem így csinálom. Gondoltam még arra is, hogy a hőkezeléshez használt vörösbor balzsamecet a ludas.
2018. máj. 1. 12:02
3/4 anonim válasza:
Legközelebb sima hagyma, amúgy semmi baja
4/4 anonim válasza:
A tojás és a lila színű dolgok érdekes színeket tudnak összehozni, a lilakáposztás rántottában a tojás türkiz lesz, míg a káposzta sötétkék... Szerintem poén.
A sütiféle is meg tud zöldülni, ha pl. napraforgó van benne szódabikarbónával együtt. A gasztronómiában vannak ilyen dolgok, elszíneződésnél sosem gondolnék penészre egyetlen nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!