Melyik ételt utálják a gyerekek általában a legjobban az iskolai menzákon?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 18:25
12/27 Miss Endzsi válasza:
Inkább azt tudnám megfogalmazni, mi volt ehető a menzán. Gyümölcsfőzelék, lencsefőzelék okés volt.
13/27 anonim válasza:
Én a sertésszeletet utáltam amit meggyszósszal és sós burgonyával tálaltak. Valamint a "tejeskávét" és a szilva ivólevet. Meg az összes kompótot.
14/27 anonim válasza:
Anyósom 47 évig volt élelmezésvezető, azt üzeni, a gombapaprikást utálták :)
15/27 anonim válasza:
Valszeg egyedül leszek ezzel: részemről a csokiszószos piskótakockát nem voltam hajlandó soha megenni. Böeeee...
16/27 anonim válasza:
Főzelékek, a meggymártásos hús darával, spenót, sóska.
17/27 anonim válasza:
Én mindent megettem, a mi sulinkban jól főztek (saját konyhán). Kivéve talán a cukros-ecetes lével leöntött fejes salátát (amin gyakran homok is volt) és a cukros savanyúságokat.
A fiam a gyümölcslevesen kívül semmilyen levest nem eszik meg az iskolai menzán, főzelékek közül a bab, sárgaborsó, lencse és sóska, amit szeret. A gyümölcsszósz + hús párosítást nagyon utálja.
Szerintem a legtöbb gyerek a menzás zöldségleveseket, főzelékeket, gombát, halat utálja legjobban.
18/27 anonim válasza:
Rég voltam iskolás, a Junior szállított hozzánk, akik közismerten csak moslékot voltak képesek előállítani (és gyakran bekerültek a hírekbe a gyümölcsleves okozta tömeges ételmérgezéses esetek miatt). A mocsárszagú, agyonfokhagymázott és áztatott kenyerezett spenótfőzelék nálunk is közutálatnak örvendett, a folyékony krumplipüré és a kapros tökfőzelék vagdalt fasírttal szintén; és a tojáslevest sem ette meg szinte senki, de az szerintem eleve nem is étel, ami úgy néz ki, mintha egy komplett laktanya beleverte volna egy vödörnyi használt felmosóvízbe. Gyakorlatilag csak az évente egyszer előforduló paradicsomleves okozott osztatlan elismerést. Nem a felhozatallal volt végül is gond, hanem azzal, hogy az egész konyhán egyetlen főzni tudó alkalmazott sem dolgozott éveken át.
19/27 anonim válasza:
Tökfőzelék, kelkáposztafőzelék, babfőzelék (érdekes módon a finomfőzeléket meg a zöldborsófőzeléket szerettem, spenót, sóska nem volt). Továbbá káposztás tészta, mákos tészta és az undorító, ismeretlen anyagból készült levesek. Ez ugyan nem volt kérdés, de ezeket szerettem: meggyszósz+krumplipüré+hús, hentestokány tésztával, csikóstokány jó nagy nokedlikkel, rizskoch narancsos öntettel, barackízes fánk, grízes tészta barackízzel, milánói spagetti, lasagne, túrós tészta tejföllel és porcukorral (a mai napig így szeretem, és nem szalonnával). Ja, még az "ivólé" is nagyon undorító volt.
20/27 anonim válasza:
Én mindent (ez az átka, ha az anyukám extrém finoman főzött).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!