Mi a gyerekek kedvenc sutije? A te gyerekeid miket szeretnek legjobban?
Karacsonyi gyerekzsurra kellene sutnom sutiket, de nincs tapasztalatom a gyerekek izleset illetoen. Ha van bevallt recept vagy otlet,nagyon szivesen fogadom!
Koszonom a valaszokat!
Keresztlányom nagy kedvence a raffaello szelet.
Amit javaslok a mini pizza és a kókuszgolyó vagy ha szeretsz pepecselni a cake pop, akár különböző színű ételfestékkel színezve. Én répatortából szoktam csinálni és lecsöpögtetett cukros, citromhéjjas tejföllel keverem be, hogy formázható legyen
Mini pizzát úgy csináld, hogy a pizza tésztából kis golyókat formázol és egy talpaspoharat nyomsz bele. Így szabályos kis karikáid leszhnek peremmel.
Rizskoch csokiöntettel és brownie.
A rizskoch nem biztos, hogy jó egy gyerekzsúrra, de a brownie tuti siker, hisz tömény csoki. Lehet hozzá fagyit, vagy lekvárt is adni.
Szilveszterre azt csinálok, ill. pudingot, ami babapiskótával és gyümölccsel lesz felturbózva.
A minipizza is garantáltan sikeres lesz.
Szerintem mindenképp valami csokis/kakaós. :)
De azon belül simán mehet a legegyszerűbb is, inkább többféle:
- kókuszgolyó
- Albert kekszes csíkos süti
- Keksz-szalámi
(ezeket még sütni sem kell)
Ha kicsit komolyabbat akarsz:
- fatörzs torta (csokis, mert a dióra, stb. sok kisgyerek allergiás!)
- zserbó
- linzerek
- islerek
Lehet persze még "sima" sajtos pogácsa, sajtos rúd...
Attól függ, mennyi időt és pénzt szánsz rá.
Keress rá a keksz sünikre, meglátod milyen cukik, és egyszerűek.sajnos nem sikerült belinkelnem.
Nem melósabb a kókuszgolyónál, viszont sokkal érdekesebb.
Koszonom,hiszek nektek, ossze is allitottam: kokuszgolyo,cookoe,brownie, repatorta es sajtos rud.
A kelt tesztaval kicsit hadilabon allok, most viszont szeretnek biztosra menni. A cake pops is tetszik,de mivel nepes a gyereksereg,nem lenne ra idom. Talan fejenkent kapnak egyet,amikor megerkeznek.:)
A kremesebb sutik is tetszenek,de nem tudom,hogy a butorokon is szeretnek veluk talalkozni.:) Eleg lesz a morzsa! Szoritsatok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!