Melyik a kedvenc köretetek?
Figyelt kérdés
Különlegességek érdekelnének elsősorban. A megszokottól eltérő.2013. nov. 24. 20:53
1/12 anonim válasza:
Én például imádok csalamádét vagy ecetes céklát köretnek enni. De ritkán előfordul, hogy tócsnit vagy burgonyafánkot eszek a hús mellé.
2/12 anonim válasza:
húshoz szeretem a gyümölcsöket, lehet friss, kompót vagy befőtt is, de befőttből csak házi, bolti nem
4/12 anonim válasza:
Nekem is közte van a hercegnőburgonya :) Ezeb kívül: mandulás krumpligolyó, petrezselmes krumpli.
5/12 anonim válasza:
A kedvenceim: mini sajtgolyo, mini krumpligolyo, roszti burgonya, wok piritott zoldsegek,grillezett zoldsegek. A legtobb embernek ezek csak koretek,de bevallom,en onmagukban eszem oket, soval,fuszerekkel esetleg martogatoval. A zoldsegekre sajtot is olvasztok.
6/12 anonim válasza:
répás köles, kukorica, bulgur, petrezselymes rizs, fűszeres krumplitallér, ananász, őszibarack befőtt, sütőtök püré, almakompót
8/12 anonim válasza:
Byron krumpli: [link] csak én tejszín helyett tejföllel csinálom és kis korongokat, grillezett zöldségek (padlizsán, cukkini, kaliforniai paprika, gomba, friss zöldfűszerekkel).
9/12 anonim válasza:
medvehagymás dödölle
Steak burgonya
10/12 anonim válasza:
Nagyon szeretem a rizst párolt káposztával, sült hussal. Ugye a megszokott burgonya helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!