Melyik a kedvenc ízesítésű tésztátok? Hogy készítitek?
milánói sertésszelet.
meg a kakaós palacsinta.
Tonhalas,rákos tészta jó sok fokhagymával és olasz tésztával:)
"Az olajos halról az olajat a serpenyőbe öntöm, és a fokhagymát kissé megpirítom rajta, majd borssal és halfűszerrel megszórom. Az apró kockára vágott, érett paradicsomot hozzáteszem, és kissé megpárolom. Rádobom az összetört olajos halat és a koktélrákot, majd felöntöm a főzőtejszínnel és összeforralom. A tésztát kifőzöm enyhén sós vízben, leszűröm, majd a mártással összekeverem. Díszíteni petrezselyem zölddel, vagy oregánóval lehet - de mindenki ízlése szerint megszórhatja bármilyen friss zöldfűszerrel."
Majorannás csirke spagettivel
A hagymát vajon (ez fontos, olajon más ízű lesz) megpárolom, majd rádobom az apró kockákra vágott csirkemellet. Fűszerezem - majoranna, petrezselyem, só, pici bors, delikát - és a hús fehéredéséig kevergetem. Akkor felöntöm vízzel, lefedem, és puhára párolom. Amikor a hús jó, tejszínnel, liszttel behabarom, és spagettivel tálalom.
Próbáld ki, isteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!