Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esztek egy nap?

Mit esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Egy csak egy érdeklődő jellegű kérdés hogy ti mit esztek egy nap? Egy egész étrendet is irhattok. Köszönöm
2019. ápr. 26. 08:03
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Mindenféle finomságot.
2019. ápr. 26. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Általában reggelit, ebédet és vacsorát.

Reggelire is mindíg mást, virslit/tojást/szendvicset/fehérjét/lekváros kenyeret.

Ebédre általában valami hús félét.

Vacsira vagy maradékot, vagy olyasmit amit pl reggelihez felsoroltam, de nem is mindíg reggelizek.

Helyenként 2 főétkezés között néha még szoktam enni valamit, vagy valami nasit, vagy sütit, vagy ha valami olyan étel van még abból csipegetek.

2019. ápr. 26. 09:00
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Rólam mintát nem kell venni,mert nagyon össze-vissza eszek mostanában.Tegnap délelőtt ettem 6 szem epret,pestos parmezános tésztát csináltam,meg ettem egy kis sonkát kenyérrel.Este kisebb pizza,meg szalonna kenyér :)
2019. ápr. 26. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Reggel egy nagy bögre tea és joghurt zabpehellyel, egy kiskanál mézzel.

Ebédre meleg étel, mikor mi: főzelék, vagy tészta valami szósszal, vagy húsétel.

Vacsorára hideget eszünk, kenyér, felvágott, sajt, paprika, paradicsom.

Uzsonna és vacsora között szoktam nasizni egy kis nápolyit. Reggeli és ebéd között pedig gyümölcsöt eszek.

2019. ápr. 26. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Reggeli: tk. magvas kenyér vagy saját sütésű zsömle (speciális lisztből) ehhez vaj, felvágott, sajt, zöldségféle /kakaó/tejeskávé/tea/ zabkása aszalt gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel stb.

Tízórai: 2 szelet korpás rozsszelet

Ebéd: sokszor zöldségleves/krémleves és sült hússzelet (csirke, pulyka, sertés)/ragu rizs/párolt zöldség, főzelék, valamilyen tésztaétel/ rakott egytálétel

Uzsonna: citromos túrókrém/magvak/kevés étcsoki

Vacsora: vegyes zöldsaláta sajttal, öntettel/tk. magvas kenyér szendvicsként különböző variációkban vagy tojáskrémmel/ majonézes saláta/pirítós teával/

Szombaton vagy vasárnap minden héten egyszer halétel van. A kedvencünk a sült lazac, de mást is szoktunk.

2019. ápr. 26. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Tegnap kapros rántotta és piritos volt a reggelim.

Tízóraira ettem két citromtortas joghurtot.

Az ebedem lencsesalata volt.

Uzsonnára kettő darab tiramisus joghurt.

A vacsora tejszínes gombás csirkemell volt párolt zöldborsóval

2019. ápr. 26. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

MA:

Reggeli: Tk zsömle avocadokrémmel, kávé

Ebéd: spagetti vegán cukkini-carbonara mártással

Vacsora: Tk kenyér, grillezett padlizsán, grillezett gomba, babos-kukoricás saláta

Tízórai-uzsonna: gyümölcs

A reggeli általában hasonló, ebédre vegán föétel, este valamilyen saláta és hozzá valami.

2019. ápr. 26. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznap:

Reggeli: gabonapehely vagy joghurt, esetleg vajas kalács.

Tízórai: hideg főtt étel vagy szendvics(vaj+felvágott+sajt, vagy májkrém; halkrém).

Ebéd: meleg főtt étel, mikor mi, tészta/hús/rizs/krumpli + zöldségek.

Délután egy szelet kenyér valamivel, vagy gyümölcs.

Vacsora ugyanaz mint az ebéd.

Hétvége:

Reggeli: valami laktatóbb, pl sült tojás, szendvics, péksüti.

Ebéd: valami főtt, melegen.

Délután gyümölcs.

Vacsora ugyanaz mint az ebéd.

2019. ápr. 26. 13:46
 9/9 anonim válasza:

Reggelire 3 sonkás szendvicset egy doboz Hell energiaitalt , egy csokis tejet, egy cappucinót

Tízóraira : Két sportszeletet

Ebédre Tyúkhúslevest , Rántott csülök pékné módra steak burgonyával utána egy dobozos sört

Vacsira egy tál gombapörkölt két sült csirke comb kenyérrel két szelet cukrász sütemény

2019. ápr. 28. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!