Mit esztek egy nap?
Általában reggelit, ebédet és vacsorát.
Reggelire is mindíg mást, virslit/tojást/szendvicset/fehérjét/lekváros kenyeret.
Ebédre általában valami hús félét.
Vacsira vagy maradékot, vagy olyasmit amit pl reggelihez felsoroltam, de nem is mindíg reggelizek.
Helyenként 2 főétkezés között néha még szoktam enni valamit, vagy valami nasit, vagy sütit, vagy ha valami olyan étel van még abból csipegetek.
Reggel egy nagy bögre tea és joghurt zabpehellyel, egy kiskanál mézzel.
Ebédre meleg étel, mikor mi: főzelék, vagy tészta valami szósszal, vagy húsétel.
Vacsorára hideget eszünk, kenyér, felvágott, sajt, paprika, paradicsom.
Uzsonna és vacsora között szoktam nasizni egy kis nápolyit. Reggeli és ebéd között pedig gyümölcsöt eszek.
Reggeli: tk. magvas kenyér vagy saját sütésű zsömle (speciális lisztből) ehhez vaj, felvágott, sajt, zöldségféle /kakaó/tejeskávé/tea/ zabkása aszalt gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel stb.
Tízórai: 2 szelet korpás rozsszelet
Ebéd: sokszor zöldségleves/krémleves és sült hússzelet (csirke, pulyka, sertés)/ragu rizs/párolt zöldség, főzelék, valamilyen tésztaétel/ rakott egytálétel
Uzsonna: citromos túrókrém/magvak/kevés étcsoki
Vacsora: vegyes zöldsaláta sajttal, öntettel/tk. magvas kenyér szendvicsként különböző variációkban vagy tojáskrémmel/ majonézes saláta/pirítós teával/
Szombaton vagy vasárnap minden héten egyszer halétel van. A kedvencünk a sült lazac, de mást is szoktunk.
Tegnap kapros rántotta és piritos volt a reggelim.
Tízóraira ettem két citromtortas joghurtot.
Az ebedem lencsesalata volt.
Uzsonnára kettő darab tiramisus joghurt.
A vacsora tejszínes gombás csirkemell volt párolt zöldborsóval
MA:
Reggeli: Tk zsömle avocadokrémmel, kávé
Ebéd: spagetti vegán cukkini-carbonara mártással
Vacsora: Tk kenyér, grillezett padlizsán, grillezett gomba, babos-kukoricás saláta
Tízórai-uzsonna: gyümölcs
A reggeli általában hasonló, ebédre vegán föétel, este valamilyen saláta és hozzá valami.
Hétköznap:
Reggeli: gabonapehely vagy joghurt, esetleg vajas kalács.
Tízórai: hideg főtt étel vagy szendvics(vaj+felvágott+sajt, vagy májkrém; halkrém).
Ebéd: meleg főtt étel, mikor mi, tészta/hús/rizs/krumpli + zöldségek.
Délután egy szelet kenyér valamivel, vagy gyümölcs.
Vacsora ugyanaz mint az ebéd.
Hétvége:
Reggeli: valami laktatóbb, pl sült tojás, szendvics, péksüti.
Ebéd: valami főtt, melegen.
Délután gyümölcs.
Vacsora ugyanaz mint az ebéd.
Reggelire 3 sonkás szendvicset egy doboz Hell energiaitalt , egy csokis tejet, egy cappucinót
Tízóraira : Két sportszeletet
Ebédre Tyúkhúslevest , Rántott csülök pékné módra steak burgonyával utána egy dobozos sört
Vacsira egy tál gombapörkölt két sült csirke comb kenyérrel két szelet cukrász sütemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!