Nem hízok. Mi lehet a gond az étrendemmel/velem?
185cm 68kg vagyok 18F létemre. Hízni szeretnék, mert már régóta 65 és 70kg között mozgok, nem vagyok megelégedve ezzel. Járok gyúrni 1-2 órát, focizni is szoktam esténként a haverokkal. Séta vagy a bringázás sem idegen. Szóval sportolni szoktam.
Evés : napi 5-6x eszek, és ebbe nem számítottam bele a nasit. Nem eszek túl zsíros dolgokat. Tudom, hogy nem szabadna este enni, de nekem a vacsi 7 körül van. Aztán éjjel 9-10 körül még egy vacsi. (esetleg még később is, de akkor valami lazább: joghurt, gyümölcs) Tegnap este fél 11kor sütöttem magamnak 4 tükörtojást + 4 füstli virslit pirítottam mellé + fehér kenyeret ettem hozzá. Szóval eszek bőven, de valami mégsem passzol.
Zöldségek közül vannak dolgok, amik jöhetnek és vannak amik nem. Paprika egy jó példa: szeretem, mégis olyan hülyén böffen fel, valahogy nem esik jól. Az uborkát savanyúként szeretem, de nyersen nem tudom megenni. Paradicsomtól meg egyszerűen hányingerem lesz, nem tudom megenni. Közben meg imádom a ketchupot vagy éppen a paradicsommártást. Sok más zöldség pedig jöhet bárhogy. Nem tudom lehet-e gond, hogy bizonyos dolgok így hiányoznak... Amiatt nem "fejlődök" eléggé?
Gyümölcsből szinte bármi jöhet.
Szerintetek mi lehet a gond? Mert nekem ez így nem jó, hogy 2 nap alatt tudok fogyni 3kg-ot, amit egy hét alatt vissza is szedek akár.
Tömegnövelőket nem akarok szedni, hogy aztán a májammal, vesémmel stb-vel gond legyen. Valami természetes megoldás kéne, valami olyan, ami még az egészséges táplálkozás határán van, szóval nem az, hogy Mcdonald's-ban egyek reggeltől estig.
(Tudom, hogy más örülne ha vékony lenne, de én már túl vékonynak érzem magam, a célom jelenleg 75kg, az már egész normális lenne a magasságomhoz.)
Mit ajánlatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!