Csak engem idegesit amikor valaki jeggyuruvel az ujjan gyur tesztat / foz?
Barmi olyan fozesi folyamatra gondolok amihez alapvetoen az ember a kezet hasznalja, de legfokeppen a tesztagyurasra.
Miert nem lehet levenni a gyurut? Ki tudja mennyi bacilus van a gyuru eldugotabb reszein??? Ez miert jo?!?!!???
9!
Pl én szoktam tésztát gyúrni. Tegnap is, mivel pogácsát sütöttem. Mi a probléma vele?
Soha, semmilyen ékszert nem viselek főzés közben a kezemen, nálam ez alap.
Szakoktatóm is ezt tanította, és anyámtól is ezt láttam.
Engem zavar az ilyesmi.
13
Bele vannak kényelmesedve az emberek, hogy megvesznek mindent a boltban. Pedig a házi sokkal jobb. Én sokszor zsömlét, kenyeret is sütök itthon.
Én leveszem az ékszereim. Anyumtól is ezt láttam és az iskolában is így tanultuk. +Rosszul lennék tőle hogy alá megy a tészta.
Amúgy engem ennél is jobban kiakaszt, mikor ezekben a főzős műsorokban hosszú lobogó hajjal sütnek, főznek. Nálam az is alap hogy felkötöm. Belelóg, belemegy mindenbe
15!
Vendéglátó iskolába jártam én is. Balesetvédelmi okok miatt kellett a gyűrűt levenni. Anno a munkahelyi balesetvédelmi előírásokban is szerepelt, kiemelve, hogy az egyetlen kezen viselhető ékszer a jegygyűrű.
17.
Igen. És nem is értem. Fontosabb az, hogy csinike legyen, mint az hogy ne legyen haj az ételben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!