Mit csináljak? Nagyon idegesít!
Figyelt kérdés
ma az ebédnél szinte mindenkinek volt kukac a levesében!és még a másodikból sem adnak repetát!2011. márc. 3. 13:35
1/8 anonim válasza:
Ha a levesben kukac van, másodikat egyáltalán nem kérnék, nem h repetáznék.
2/8 A kérdező kommentje:
az finom volt!azt ettem először(másodikról beszélek)
2011. márc. 3. 14:06
4/8 anonim válasza:
Bableves volt, vagy mi?
Előfordul, hogy zsizsikes volt, de ilyet azért nem kellene felszolgálni.
Lehetne szólni a dirinek, hogy nézzen rá, mert mégis csak fizettetek érte, és az egész ment a moslékba...Ha egyszer visszadobnának ilyet, nem ugrálhatnának,mert az ÁNTSZ nem járna el kesztyűs kézzel.
Ételmintát meg kell eltenni, és 3 napig őrizni.
Üdv!
5/8 anonim válasza:
ajjaj! azonnal szóljatok valami igazgatónak, vagy tanárnak! ha kukac volt a levesben azt nem szabadott volna felszolgálni!! ha többször történik ilyen, én tuti rájuk küldeném az ÁNTSZ-t, ki tudja mit esztek meg, amiről mondjuk nem tudjátok, hogy rossz, vagy mi van benne...:///
6/8 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, nálunk nagyobb tálakba volt kiszedve a leves, az asztalunkhoz vittük és úgy szedett mindenki magának, ahogy akart. Egyszer kimertünk az egyik tál tojáslevesből egy már majdnem teljesen kifejlett kiscsirkét... Szóval nem csak nálatok ilyen igényesek...
7/8 A kérdező kommentje:
szoltunk ma az igazgatónak!remélem csinálnak valamit!ma nem mertem be menni ebédelni!
2011. márc. 4. 13:55
8/8 A kérdező kommentje:
amúgy 8.000 havonta!
2011. márc. 4. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!