Hogyan lehet le szokni a káros dolgokról?
Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 18:03
1/6 anonim válasza:
Ha élvezeti értéke van, akkor nehezen.
2/6 anonim válasza:
Mivel ebben a kategóriában írtad ki, ezért gondolom az ételekre gondolsz. Én úgy, hogy kiváltottam az összetevőket és ugyanazt elkészítettem, csak jobb minőségű és egészségesebb hozzávalókból. Ezt tudom vinni az életem végéig is, ezért nincs elvonás sem. A szervezet nagyon érdekes és alkalmazkodó. Eltelt 1-2 év mióta így csinálom. Az édes ízt, másként érzem. Az elmúlt időben, csak 80% körüli csokikat ettem. A minap kóstoltam egy fél kockányi tejcsokis Milkát. Borzalmasan gejl és ehetetlen volt számomra. Azelőtt meg imádtam.
5/6 anonim válasza:
Erős akarattal! (De okos ember rá sem szokik arra, amiről tudja, hogy káros!)
6/6 anonim válasza:
Kell, hogy vki kontrollálja, elismerje biztasson! Nyilván egyedül próbáltad már, és gondolom nem jártál sikerrel. Célkitűzés,elhatározás, kitartás segítség, elismerés önuralom....! Határozd el, írd meg h sikerül-e, mennyire nehéz. Mi szorítunk neked! Nagyon büszkék leszünk rád, ha sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!