Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egész nap nincs időm enni,...

Egész nap nincs időm enni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Gimibe járok, reggel felkelés után eszek valamit, ami elég kevés, de többet nem tudok magamba tömni. Napközben semmi időm nincs, a negyed órás szünetek semmire nem elegek, állandóan vándorolni kell, mire visszaérünk a terembe, indulhatunk a következő órára. Délután négyre érek haza, mikor főzni kell csak ötkor tudok enni. Ez egyben az ebédem és a vacsorám is, ami szintén elég kevés, mert lassan is eszek, és nem is tudok egyszerre sokat enni. Lefekvésig nem éhezek meg. Ez így nagyon kevés, alig eszek valamit hétköznapokon, de egyszerűen nem tudom, mikor tudnék enni, hogy legyen időm és étvágyam is. Tisztában vagyok vele, hogy ez így nem egészséges, szóval ha valakinek lenne valami tippje, mikor tudnék enni, kérem segítsen rajtam
2019. márc. 7. 17:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Uzsonnásdoboz: gyümölcsök, szendvicsek, melegíthető kaja(tanárok biztos szivesen megmelegítik neked)
2019. márc. 7. 18:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Szendvics van nálam, de általában nem tudom megenni
2019. márc. 7. 18:04
 3/15 anonim válasza:
78%
Turmixold össze a kaját és idd meg, az gyors.
2019. márc. 7. 18:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem tudod megenni? Neked is kijár az ebéd szünet, ahogy a tanároknak is. Nem hiszem, hogy vándorlás közben nem tudsz leülni legalább 5 percre egy negyedórás szünetben.

Ha van olyan tanárod, aki elnézőbb beszéld meg vele, hogy az óra első pár percében egyél. Biztos megérti, ő is ember.

Otthon pedig nem muszáj minden nap főzni. Mi úgy csináljuk, hogy megfőzünk előre 2-3 napra és csak utána állunk neki főzni, mikor megettük az utolsó adagot is.

2019. márc. 7. 18:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

És a többiek sem esznek? Nehezen hihető.

Egy szendvicset "vándorlás" közben is be lehet kapni, de akár 2-t is.

2019. márc. 7. 19:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még rövidebb szüneteim voltak gimiben (ált.10perc) és mi is vándoroltunk, de mindig meg tudtam enni a szendvicsemet. A folyosón sétálva majd a terembe leülve a 10 perc bőven elég volt, még mosdóba is ki tudtam menni. Egyébként volt egy ebédszünet is, az szerintem mindenhol van. Nem mondom, hogy jók az ilyen rövid szünetek, de aki akar, az tud enni, nálunk mindenki tudott.
2019. márc. 7. 20:03
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is megengedik a tanárok, hogy megedd a kajádat, ha ilyen rövidek a szünetek.
2019. márc. 7. 20:04
 8/15 A kérdező kommentje:
Van egy ebédszünet, akkor szoktam enni kb fél szendvicset, de az a baj, hogy nem tudok egyszerre sokat enni, ez meg semmire nem elég. A negyedórásnál általában 1-2 perccel később engednek ki minket, felmegyünk a terembe, előpakolunk, és mire elkezdhetnék enni, már menni is kéne. Mások valahogy megoldják, de én annyira szerencsétlen vagyok, hogy nem megy.
2019. márc. 7. 20:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

nézd, ha ebédszünetben csak egy fél szendvicset tudsz megenni, mert többet nem tudsz enni...

* túl nagy szendvicseid vannak

* egészségügyi gondod van, amivel orvoshoz kell menni

2019. márc. 7. 20:23
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Erőltesd meg magad. Egyetemen még talán ennyi időd se lesz néha két előadás között. Nálunk 5-10 perces szünetek vannak, mégis van időm mosdóba menni és még enni is.
2019. márc. 7. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!