Nincs itthon csak egész kömény. Belerakhatom a gulyáslevesbe?
Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 14:38
1/6 anonim válasza:
Mi, csak egész köményt használunk minden hová.
2/6 anonim válasza:
Persze.
Én azt szoktam, hogy amikor a húst pirítom alá, már akkor hozzáadom a köményt, mert kicsit megpirítva az íze intenzívebb.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi beleraktam. Max kiszedegetjük mikor esszük.
2019. jan. 16. 14:56
4/6 anonim válasza:
Próbáljatok megbarátkozni vele! Én kifejezetten szeretem elrágicsálni.
5/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz bíbelődni a kömény halászgatással, akkor teafőző tojásba rakd a fűszereket a levesbe.Így egyszerűen el lehet távolítani , ha megfőtt a leves.
6/6 anonim válasza:
Az egyetlen dolog, amit utálok, az a kömény! Megérzem akkor is, ha őrölve van és akkor is, ha azt mondják, hogy nincs benne. Már a szagát érzem, nem kell, hogy megkóstoljam. De mivel minden mást imádok, ezzel nem is nagyon kell foglalkoznom. Bocsi, nem bírtam ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!