Jártatok már úgy, hogy egész nap nem volt időtök enni, éhes voltál többször is a nap folyamán, most meg nem tudok enni, mert nincs étvágyam?
Figyelt kérdés
Nem bírok lenyelni egy falatot sem. Nem vagyok anorexiás, sőőt, szeretek enni. De ez engem is meglep. Szó szerint nem tudok vacsorázni sem.2018. jan. 29. 20:47
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom, miért estem át a ló túlsó oldalára.
2018. jan. 29. 21:04
3/8 anonim válasza:
Én is jártam már így, ilyenkor lassan kortyolgatva iszom egy forró teát, nekem ez vált be.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Megpróbálom, mert már rosszul vagyok szó szerint. Gondolom, leesett a cukrom.
2018. jan. 29. 21:57
5/8 anonim válasza:
Igen, van ilyen.
Erről neked a fogyókúrázók tudnának mesélni.
Egyébként a szénhidrátfüggőséget is így kezelik klinikai körülmények között.
Teljes ételmegvonás 3 napig, 2 óránként vércukormérés, mire kijössz a kajára gondolni sem bírsz. (Volt benne részem)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ! Akkor érthető volt ezek szerint. A teát kipróbáltam, jobb lett.
2018. jan. 30. 11:47
7/8 Noblesse Oblige válasza:
Ilyen volt velem. Én "holtpontnak" hívom. Előtte a falat kaparom kajáért, aztán jön egy pont, ami után, már nem érzem éhesnek magam.
8/8 anonim válasza:
Igen. Elofordul velem is sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!