Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Félévente 3-4 étkezés a...

Félévente 3-4 étkezés a McDonald's-ban még bele fér?

Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki normálisan, változatosan étkezik kutya baja nem lesz ha alkalomadtán nagyon magas zsír és cukor tartalmú ételeket fogyaszt.

Szalonnát se süssön nyaranta, a csepegtetett kenyér is csak zsír és szénhidrát...

A hízást sem lehet ráfogni, az leginkább a kalóriától függ. Anno olvastam egy pasiról aki gyorskaják fogyasztása mellett fogyott puszta kalóriaszámolással, egészségtelen, de a hízást sem lehet önmagában a gyorskajára fogni.

2019. márc. 2. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Attól függ. Ha valamilyen betegséged van, és szigorú diétát kell tartani, akkor nem fér bele. Egyébként meg döntsd el, hogy neked megéri -e. Nem tilos, csak egészségtelen.
2019. márc. 2. 23:03
 13/16 anonim ***** válasza:
25%
Nem. Burger King, az igen, az bele. De komolyan: mibe fér bele?
2019. márc. 3. 06:04
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Nekem azert nem fer bele, mert ott hagyok qrva sok penzt es megcsak jol se lakok vele. (Mozgassal barmi eheto en ebben hiszek)
2019. márc. 3. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Simán ha egy adott héten teljesen tartottam a diétámat akkor vasárnap én is hamburgerezni járok(mondjuk nem a mekibe).
2019. márc. 3. 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Miért ne férne? Attól ritkán lesz valakinek baja, hogy 90 napból egyszer túllépi a kalóriaszükségletét.
2019. márc. 3. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!