21/22 anonim válasza:
Nagyszüleim "parasztok", és elég szegények is voltak mindig, de kolbász-szalonna rendszeresen került az asztalra. Ha vágtak disznót, friss hús nem olyan sokáig volt, de kolbász-szalonna a következő disznóvágásig volt. Nem luxus, épp az a lényege, hogy a szegényebbek, akik nem tudnak folyton friss húst enni, ők is ehessenek valami hússzerűt év közben.
22/22 anonim válasza:
"Kolbászt ettek, meg szalonnát, nyáron meg vízi ciberét - nyilván ezt nem tudjátok, hogy micsoda." De tudom 😉 jó sokat ettem belőle nagymamáméknál, nyáron nagyon jó kaja. Kútvízben jól lehűtve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!