Csatrad kérdése:
Milyen szilárd ételt a legkönnyebb kihányni?
Figyelt kérdés
Nagyon beteg vagyok és az a gyanum, hogy a fejfájásom éhségből ered, mert a zöldségleves és a főt krumpli nem elég a 125 kilós belemnek. Viszont tegnapi tapasztalatom alapján 100%- hogy ki fog jönni akármit eszek most.
Szóval a terv az, hogy enni valami laktatót és reménykedni hogy elég eljut belém ami elmulasztja az éhségi fejfájást mielőtt kijön.
Rendelhető kajában kéne gondolkodni, mert egy tea főzésénél nincs több erőm...
2019. febr. 4. 13:56
1/5 anonim válasza:
Főzelékek, darált húsos raguval (nem csípősen, nem intenzív fűszerrel), fasírt (akár zöldségfasírt), főtt csirkemell, párolt hal. Levesből is lehet akár gombóclevest vagy ragulevest.
2/5 anonim válasza:
Plusz vegyél be magnéziumot, B12 vtamint.
3/5 anonim válasza:
Egy sonkás pizza mehet, cukros teával
4/5 anonim válasza:
Gondolj Németh Szilárdra :D A hányás garantált és még szilárd is.
5/5 A kérdező kommentje:
bolonyai szettrancsirozott spagettivel, cukros tea, natur pizza, b vitmin az multivitmin tablettavl ment. megusztam egy kis epevel a tobbit ngy erolkodessel lent tartottam, kosz a tanacsot
2019. febr. 5. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!