Hízni akarok hogy a legkönnyebb?
Zsíros ételeh, szénhidrátok és semmi mozgás.
De hacsak nem orvosi okod van rá, én hanyagolnám a direkt hízást. Az úgyis meg fog történni ahogy öregszel. Esetleg valamilyen izomtömegnövelő edzés helyette?
Ugyan olyan nehéz hízni, mint lefogyni. Saját magam is szerettem volna meghízni de csak magam által kitalált módszer segítségével sikerült.
A reggeli étkezés bőséges legyen és reggel 8 óráig történjen meg a táplálkozás. Pl. kb 3 szelet bundás kenyér, kb 10 dkg. valamilyen szalámi, egy paradicsom vagy paprika kiséretében elfogyasztani.Reggeli befejezéséhez egy nagy bögre cukrozott/mézes tea valamilyen keksz Pl. győri édes kíséretében elfogyasztani.
10 órai kajáról nem megfeledkezni! Ez lehet akármilyen keksz,nápolyi,kalács,stb. 13 és 14 óra között Ebéd ! Leves és második a végén feltétlenűl valamilyen desszert fogyasztása kötelező ! Uzsonna 16 - 17 óra között, valamilyen pékárú vagy amit szeretsz a lényeg , hogy egyél valamit. Nembaj ha nem sokat , de egyél valamit.
Vacsora 19 - 20 óra között , lehetőleg meleg kaja legyen és a kaja végén desszert itt sem maradhat el! Vacsora befejezése és a lefekvés között ne feledkezzél meg a nassolásról ! Akár gyümölcsöt is fogyaszthatsz ha más nem jut eszedbe.
Ezt az egész műveletsort kiegészítheted azzal, hogy mindezen túl a testépítők által használt táplálék kiegészítőket is fogyasztasz. Pl. kezdőknek való tömegnövelő táplálék kiegészítőt.
Röviden ennyi.
A rendszeres laza test mozgásról nem szabad lemondani, viszont a cigarettát azt azonnal dobd el.
utolsó!
hol olvastad, hogy cigarettázik? és miben befolyásolná az a hízást? :D
Kérdező!
én sajna a víztől is hízok, nagyon kell figyelnem a kajára, de te egyél sok csoki, kekszet, fagyit, mindent amiről nekem le kell mondanom.
sok sikert!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!