Beázott a mennyezet az egyik szabában, nem akarok mestert hívni, én szeretném megcsinálni. Hogy a legkönnyebb?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 17:02
1/6 anonim válasza:
a beázás okát kell először megszüntetni. Csak aztán lehet a plafonnal foglalkozni.
2/6 anonim válasza:
így van, különben a következő esőnél megint be fog ázni.
A tető megjavításával kell kezdeni....de sztem inkább hívj szakembert, bocs ..
3/6 ceri válasza:
Az elég tág fogalom, hogy beázott. És? Milyen károsodás történt, amit ki kell javítani? Lejött a vakolat, vagy csak elszineződött?
Ha választ vársz, legalább a minimális információt megadhatnád!
4/6 A kérdező kommentje:
A tetővel már nincs probléma, nem vészes a beázás, mert csak elszíneződött kb 1 m2, ezért gondoltam,hogy én belekezdek.
2010. jún. 19. 13:08
5/6 ceri válasza:
Én úgy tapasztaltam, csak festéssel szinte lehetetlen eltüntetni. Tehát le kell kaparni a vakolatból néhány mm-t, és glettelni több rétegben, aztán lefestheted. Persze tökéletesen sosem fogod a színt eltalálni, még a fehéret sem, mert a régi festés már koszolódott.
6/6 anonim válasza:
festő a szakmám: ha nem táskásodott fel a vakolat/glettelés nem kell lekaparni semmit, trinát alapozóval(ezt kenjük a zománcfesték alá)lekened a foltot, ez eltakarja szépen,száradás után bármilyen falfestékkel mehetsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!