Kb mekkora étel/italmennyiséget lehet 1 időegység alatt (mondjuk 1 perc) kihányni?
Figyelt kérdés
gondolom nem mérte meg senki,de hát a tudomány érdekében valaki rávehetné magát :D2011. nov. 10. 21:01
1/3 anonim válasza:
Most zajlott le egy rotavírus fertőzésem, kb. 2x3 mp alatt hánytam ki egy liternyi cuccot. Szerintem ettől többet nehéz lenne kihányni, mert kevés embernek van 1-1,5 literesnél nagyobb gyomra, és a belekből már nem jön fel semmi...
3/3 anonim válasza:
Én terhesen folyamatosan hánytam. Megettem a levest, majd a túróstésztát, normál adag volt mind a kettő, és kb 3 perc múlva az egész kijött egy pillanat alatt.
Szóval ez a gyomor tartalmától is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!