Volt már olyan étel az életedben, hogy mikor megkóstoltad kihánytad?
Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 13:46
1/27 anonim válasza:
Hajaj nem is 1x.
Pacal azt csak a szamba vettem es okádtam.
2/27 anonim válasza:
Szia! Igen, bár nem önszántamból ettem azt az ételt, magamtól sosem kóstoltam volna meg. A nagyszüleimnél voltam, és ebédeltünk. Pörkölt volt, és bár furcsálltam az ízét, de azért megettem. Én hü.lye miután megettem megkérdeztem, hogy milyen pörkölt volt ez. Jött a válasz, hogy birka.
Abban a pillanatban, sugárban kijött belőlem.
3/27 anonim válasza:
Kandírozott narancshéj és sütőtök volt ilyen, le se nyeltem, mert már az ízük elborzasztott, de azért meg is hánytattak
4/27 anonim válasza:
Igen birka pöriben a belsőség. Én szeretem a birkahúst de a belsőséget utálom!
5/27 anonim válasza:
Tökfőzelék, valamint a birkapörkölttel jártam ugyanúgy, mint az egyik előttem válaszoló.
De a tökből és kaporból készült ételeknél elég csak az illata is, már attól felkeveredik a gyomrom.
8/27 anonim válasza:
Sütőtök. Kb 5 éves voltam :D azóta olyan nem volt, hogy rögtön kihánytam volna.
9/27 anonim válasza:
Valamilyen emésztési problémám lehet, mert juhtúrós sztrapacskát ettem szalonnával, és a szalonna miatt azonnal kihánytam, pedig nagyon finom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!