Volt már olyan étel az életedben, hogy mikor megkóstoltad kihánytad?
Ovodás koromban a spenótot rámerőltette az óvónő, én pedig kb 2 másodperc múlva visszahánytam neki a tányérba.
Illetve a tökfőzelék "szagát" se bírom
Még nem, szerencsére.
Olyan viszont van, aminek hányingerem van a szagától, amikor épp fő. De ha kész, akkor már finom, simán megeszem.
Sárgadinnye, szintén. Pedig már 18 voltam. Sosem tetszett az illata sem, előtte nem is kóstoltam meg soha, de annyira erőszakosan tukmálta egy rokon, hogy muszáj volt elfogadni és egy nagy falatot elkezdeni rágni.
Szerencsém volt, hogy nagyon beszélgettek valamiről, így sikerült kislisszannom a mosdóba, addig tudtam tartani könnyek között a számban, de aztán azonnal jött ki minden és estig rosszul voltam.
Babatápszer, és állítólag még ez a legédesebb tápszer.
Férjem győzködött hogy kóstoljam meg milyen finom, meg hát a gyerkőc is jóízűen eszi üsse kő.
Kihánytam,nagyon nagyon rossz ízű nekem.
Szintén terhességhez kötődik hogy vettem hűtőillatosítót, citrom illatút, csak azzzal nem számoltam hogy a felbontott sonka átveszi az ízét.
Az a felmosószeres hús íz valami förtelem volt, fél terhességem alatt nem bírtam megenni a húst mert mindenbe azt a vegyszeres citrom ízt éreztem.
Eddig éhes voltam , gondoltam is hogy így este már nem kéne ennem, de most ezeket felidézve már nem kell bűnöznöm, köszi kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!