Mennyivel drágább és kockázatosabb ebédet rendelni, mint az alapanyagokat boltban megvenni és otthon elkészíteni?
Nincs időm főzicskézni, mert sokat dolgozom és mivel egyedül élek nincs is nagyon kedvem nekiállni mindenfélének, így reggel meg este hidegkaját vagy gyümölcsöt, esetleg konzervkaját vagy zacskós alapporból gyorsan összeütök vmit, melóba meg szendvicset viszek, de gondolkodom rajta, hogy rendelni kéne munkába ebédet.
Ez milyen rosszal jár? Pl milyen kockázat és mennyivel drágább?
A hideg és zacskós ételeknél szerintem jobb a rendelés, mert legalább változatosan, normál alapanyagokból válogathatsz. (Főleg, ha odafigyelsz, hogy egészséges ételeket rendelj.)
Ha rendesen főzöl, az persze a legjobb és legolcsóbb, csak tényleg időigényes.
Utána kell nézni nálatok hogy van. Általában 900-1000 körül van egy menü. Változó, alapvetően jó, változatos kajak vannak.
Szerintem megeri, jobb, mint a konzerv vagy a zacskós kaja.
A higiéniara nyilván ügyelnek, nem mondanám kockázatosnak
néha szoktam főzni, kéthetente van 1 szabadnapom, akkor 4-5 napig eszem, aztán leváltja amit éppen találok.
kockázat, pl higiénia egyrészt, másrészt(most ne nézzetek hülyének), de mi van, ha vki meg akar mérgezni vagy egy másik ember helyett kapok mérget a kajába? a filmekben is így a legegyszerűbb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!