Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nálatok a menzán vagy otthon...

Nálatok a menzán vagy otthon szokott lenni béta verzió a kajára?

Figyelt kérdés
Ha valami miatt nem felel meg, mondjuk nem ízlik vagy nem eszitek meg, akkor szokott lenni második?

2019. febr. 5. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Manapság még A verzió se nagyon bár erről én tehetek 😀
2019. febr. 5. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Otthon a b. verzió nálunk zsíros kenyér volt ha nem tetszett valami. Sosem vártam el, hogy anyám egy nap kétfélét főzzön.
2019. febr. 5. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyat főzök, amit mindenki szeret.
2019. febr. 5. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem főzök kétfélét, ha családból valaki az adott ételt nem szereti, eszik szendvicset.

Gyerekkoromban sem főzött anyám kétféle ételt,ez csak manapság divat több családban.

2019. febr. 5. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnál c verzió is. Mindig többfélét és sokat főz, de hordja el 3 felé a családnak így nem megy kárba. Itthon magamra csak egyfélét főzök, ha nem lett jó akkor is azt eszem. Nem pazarlok, nincs is rá pénzem. A menzán meg nem tudom hogy lenne b verzió. Kikérem az ételt kifizetem, megkóstolom, nem tudom ki az aki ha nem ízlik inkább fizet még egy kört valami másra hátha. Én megeszem. Ha teljesen ehetetlen akkor megvárom amíg hazaérek és eszek otthon. Hozzáteszem nem sűrűn megyek menzára.
2019. febr. 5. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az esetek nagy részében volt leves meg második is, az egyik majdnem mindig olyan, amit mindenki megevett. Ha véletlenül mégse, akkor aki nem szerette az adott ételt, evett szendvicset, vagy ha volt valami maradék előző napról, akkor azt. De ha kértük volna anyukám csinált volna valami egyszerű kaját, vagy később magunknak is csinálhattunk volna. De nem szoktunk ebből ügyet csinálni.

Most jelenleg csak magamra főzök, úgyhogy nincs ilyen gondom.

2019. febr. 5. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Otthon csak azt főzök amit meg is eszek. Igy nem kell B verzió.

Munkahelyen pedig 2 menüből lehet választani menzán.

Ha abból nem tudok választani, akkor marad a meki, börger, közért vagy étterem. Igaz még nem volt olyan, ami nem lett volna fogamra való a menzán. Igy csak hétvégén kell b verzió, amikor zárva van.

2019. febr. 5. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem fönök két felé
2019. febr. 6. 00:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Anya jól főz szóval amig ott laktam elég volt az "A" menü is. Továbbá nem vártam el tőle, hogy 2-3 féle ételt is készítsen és ezért extra órákat dolgozzon a konyhában.
2019. febr. 6. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:
nálunk az van, hogy anyum vega, szóval ő magának külön csinál vmit mindig. a tesóm csak néhány kaját eszik meg, nagyon finnyás, szóval ha én már unom az egyhangúságot, akkor eszek abból, amit anya eszik, mert én meg bármit megeszek:D ha nem kell egyik sem akkor erőspistás vajas kenyér vagy konzerv vagdalthus vagy cserkészkolbász:DDD
2019. febr. 21. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!