Van olyan ember aki otthon is csapvizet iszik?
Figyelt kérdés
miért?2018. nov. 9. 19:53
2/29 anonim válasza:
Wat?
Mi mást inna?
Miért inna mást?
3/29 anonim válasza:
Gondolom palackozott ásványvízre gondol az illető :D
Én sokáig azt ittam, de be kell szerezni egy őm, nem tudom milyen szerkezetet, ami megtisztítja a csapvizet, mivel itt van egy elég erős vasas fémes kesernyés mellékíze. Ezért iszok ásványvizet
4/29 anonim válasza:
Minek innék mást? Ahol élek nagyon jó minőségű a csapvíz. Akkor meg minek költsek ásványvízre, amivel még a műanyaghulladék mennyiségét is növelem?
5/29 anonim válasza:
Miért innék mást (budapesten)?
Nem iszom a cukros leveket, nem iszom IZŰ szörpöket, nincs rá szükségem.
Hidd el, lehet élni csapvízen is.
Egyet azért megteszek, bárki kipróbálhatja: megtöltöm a poharat és hagyom 2-3 percig, oldott gázok (klór, akármi) eltávoznak és érezhetően jobb az íze.
6/29 anonim válasza:
Nálunk nagyon jó a csapvíz, csak azt iszok.
Egyébként nagyon ritka az igazi ásványvíz, és nagyon drága.
Az esetek 90%-ában tisztított, ásványi anyagokkal dúsított csapvizet palackoznak.
7/29 anonim válasza:
Jelen. Jó minőségű és finom. Ezért nem veszek palackozott vizet. És nem szeretnék annyi műanyag szemetet termelni, ez is közrejátszik, bár nem vagyok álszent: utazáskor, ha nem finom a csapvíz, palackozottat veszek.
8/29 anonim válasza:
Leginkább forralt csapvizet iszok.Ásványvizet csak akkor ha vendégek vannak.
9/29 anonim válasza:
Én amikor csak tehetem ásványvizet iszok. Ott, ahol lakom nem túl jó minőségű a víz, számomra furcsa szaga is van, de valószínűleg csak azért érzem így, mert ahol előtte laktam, ott nagyon jó volt, azt szerettem, de a mostanit azt csak nagyon nehezen tudom elviselni.
10/29 anonim válasza:
Én. Jó, hetente egyszer iszom egy pohár gyümölcslevet de inkább szűrt csapvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!