Naponta iszok. Hétköznap szálas zöd teát szoktam két bögrével is (jázminos genmaicha vagy ízesített), ezen kívül néha roibos teát iszok, vagy gyógyfüvet. Ma hársfa volt. :)
2019. febr. 10. 15:54
12/16 anonim válasza:
Majdnem minden nap, filtereset és jobb minőségű szálasat vegyesen. Feketéket, zöldeket és fehéreket (és ezek keverékeit) váltogatok, a rooibostól rosszul leszek, a gyümölcsteákat értelmetlennek találom.
2019. febr. 10. 19:06
13/16 anonim válasza:
Csak eredeti tealevelekböl iszok teát, nagyon jó minöségüeket. Teaházból veszem, néha kB. 6000ft-ba is kerül egy kis zacskóval. Többnyire: zöld tea, fehér tea, kamilla tea, néha gyümölcstea.(eredeti aszalt gyümölcsökkel)csipkebogyó. Igazi tearajongó vagyok.
Emellett, iszogatok stressz elleni teákat is (a sok idióta elviseléseképp) illetve néha az angol darjeling feketetából is iszok. Szigorúan 2-3percnyi áztatás 70fokos víz.
2019. febr. 11. 00:47
14/16 anonim válasza:
Saga zöld teát iszom naponta-két naponta.
Erdei gyümölcsöset(különböző márkájúakat) is elvétve.
2019. febr. 11. 07:16
15/16 anonim válasza:
Én nem szeretem a teát és alapból nem iszom meg a meleg folyadédokat, de a párom nagyon teás és neki szoktam venni különlegességeket. A filteresek közül szereti a Twinings teákat, de inkább a szálas teákat szereti French Press-ben lefőzve (nem tudom a magyar nevét az eszköznek, de itt egy link hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=41G9OTqOFTU), állítólag sokkal jobb ízük van. Nemrég hoztam neki Caykur márkájú török fekete teát ázsiai boltból, most az az új kedvence, de a darjeelinget is szereti.
2019. febr. 11. 12:40
16/16 anonim válasza:
"Gyógyteákat" (vagy nem is tudom minek nevezzem) napi rendszerességgel fogyasztok. Nincs különösebb oka, egyszerűen csak szeretem az ízét. Vannak mindenféle füveim, aztán amit lehet, azt kombinálom. Mostanában reggelente zöld tea, borsmentalevél, szárított gyömbér, és fahéj keverékét iszom. De imádom a kakukkfű, citromfű, csipkebogyó vagy a kamillateát is. Élvezeti teát ritkán, ha mégis, akkor csak olyan gyümölcsteát ami valódi szárított gyümölcsből van, nem filterest. Illetve most füllentettem, mert van egy filteres, aminek nem tudok ellenállni, az pedig a rumos teekanne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!