Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon el lett...

Szerintetek is nagyon el lett rontva ez a hús?

Figyelt kérdés

[link]

Első ránézésre azt mondták erre, hogy miért nem rántott húst csináltam, és minek b@sztam el a húst. (A válasz, hogy diétázom, meg elegem van már, hogy állandóan ugyanazt kell itthon enni, úgyhogy újítani akartam egy kicsit.)

2010. jún. 28. 10:29
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

sajnos az emberek leragadnak ott, hogy csirkepörkölt,rántott/sült csirke. Nincs is ezekkel gond, finom (bár én már meguntam), de annyi mást lehetne! Apukám munkatársai rendszeresen ki vannak akadva, amikor pl. sült marhát ebédel...hogy ők erről még nem is hallottak, napersze.

Visszatérve a kérdésre, szerintem nagyon finom lehet, sőtt, gusztusos is, én megenném:) Anyukám is szokott ilyet csinálni, csak ő tejszínt rak rá tej helyett.

2010. jún. 28. 11:02
 22/25 anonim ***** válasza:

A csikermell rántotthúsnak nagyon száraz,ehetetlen. Aki szereti,az még nem evett jó rántott húst. Azt vagy karajból,vagy csirkecombból kell készíteni. Nem tudom,ma miért lett divat a csirkemell,mintha más hús nem is létezne.

AÍ te variációd sokkal jobb,mintha rántottad volna. A csirkemell csak valamilyen szóüzsban élvezhető.

Egy 40 éve,jól főző asszony.

2010. jún. 28. 11:15
 23/25 anonim ***** válasza:
ne legyél ennyire beszűkült utolsó. ettem már jó rántott húst karajból csirkecombból is mégis a mellet szeretem pont azért mert száraz és nincs benne semmi oda nem illő. ízlések és pofonok.
2010. jún. 28. 11:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem inkább örülnie kéne a családodnak, hogy főzöl te is kaját, nem pedig leszólni, hogy milyen lett. Még ha sz@rul sikerül, akkor is. Viszont ezzel a husival szerintem nincs semmi gond. Lehet, hogy kicsit piritottabb lett a teteje, de valaki így szereti. Elégve pedig nincs.

Egyébként ismerős a helyzet. Anyósoméknál ugyanazok a megszokott kaják vannak mindig. Nem is nyitottak rá. Ha közbe valami ujdonságot küldtem hozzájuk, tuti valami kivetnivalójuk volt benne. Remélem sikerül anyukádékat megpuhítani.

Lehet, hogy meg is csinálom a hétvégén ezt a husit. :)

2010. jún. 28. 11:21
 25/25 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Sajnos az én szüleim is ilyenek. De mi a párommal soha nem eszünk rántott húst meg pörköltet, csak náluk. Mi a könnyebb kajákat szeretjük. Gyakran csinálunk hasonló húsokat, mint a tied, csak mi tej helyett tejfölt használunk, belekeverjük a reszelt sajtot meg a tojást, ezzel öntjük le a besózott, borsozott húst. Nagyon fincsi lesz, a tetejét megpirítjuk.

A spentókrémleves receptjét el tudnád küldeni az e-mail címemre? Nagyon megköszönném.

2010. jún. 28. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!