Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon el lett...

Szerintetek is nagyon el lett rontva ez a hús?

Figyelt kérdés

[link]

Első ránézésre azt mondták erre, hogy miért nem rántott húst csináltam, és minek b@sztam el a húst. (A válasz, hogy diétázom, meg elegem van már, hogy állandóan ugyanazt kell itthon enni, úgyhogy újítani akartam egy kicsit.)

2010. jún. 28. 10:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Az a gond, hogy itthon nem tűrik az újításokat, itt csak az a néhány bejáratott kaját csinálja anyukám amit tud, természetesen magyaros kajákat, de én már a látványuktól rosszul vagyok, ezért tanultam meg főzni, hogy én is csináljak kaját a saját szám íze szerint. Pl. évekig kellett könyörögni, hogy a spenótkrémlevest próbáljuk már ki, mert egy rokonomnál megkóstoltam és nagyon megtetszett az íze. De ugyanez volt a helyzet a milánói makarónival is... Azóta a spenótleves egy favorit lett hála istennek, a makaróni már kevésbé, bár mondjuk mivel diétázom azt amúgy se csinálnék...
2010. jún. 28. 10:47
 12/25 anonim ***** válasza:

menyi idős vagy, hogy be van osztva mit főzhetsz és mit nem?

amúgy szerintem nagyon guszta amit csináltál, ha a szüleid ilyen szemellenzős majmok ne foglalkozz velük, állandóan úgyis csak kritizálni fognak, semmi nem lesz elég jó nekik.

örülj neki, hogy ilyen ügyes vagy.

2010. jún. 28. 10:49
 13/25 anonim ***** válasza:
a sajt mondjuk ugyanúgy nem diétás mint a panírozás
2010. jún. 28. 10:49
 14/25 anonim ***** válasza:
Éhes lettem! :D Szerintem jól néz ki, és finom is lehet! Én egy-két éve kezdtem komolyabban bevezetni otthon a nem olyan megszokott ételeket. Eleinte anyu nem állt hozzá túl lelkesen, de nem szólt bele, mit főzök. Megették, sokszor mondogatták, hogy "hááát szokatlan" meg "fura", aztán ahogy telt az idő, már anyu csinált narancsos kacsát magától meglepetésként, meg különféle tejszínes húsokat és krémleveseket, pedig előtte sosem ettünk ilyesmit. Szóval szerintem a kezdeti idegenkedés után mindenki rájön, hogy nemcsak a prökölt, a húsleves meg a rántott hús az "igazi" kaja. Kívánom, hogy sok örömöd legyen a kísérletezgetésben! :)
2010. jún. 28. 10:51
 15/25 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, de ha főzök akkor nem egy személynek csinálok ebédet, hanem akkor már mindenkinek. Egyébként mostanában sokszor érzem azt, hogy nyűg vagyok itthon. Pedig csak néhány év, ha elvégzem az iskolát, és kapok munkát, akkor elköltözök...
2010. jún. 28. 10:53
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha finom, akkor edd nyugodtan, ne foglalkozz velük. Akinek nem tetszik, nem eszi. :) Amúgy ezzel miért rontottad volna el a húst, finomnak tűnik, és szerintem nem is néz ki rosszul.
2010. jún. 28. 10:56
 17/25 A kérdező kommentje:
10:51-es kívánom, hogy igazad legyen. Itt is pont ugyanaz van mint amit leírtál. Húsleves, pörkölt, rántott hús, sült krumpli itt az "igazi" étel, nagyon nehezen nyitnak az új ételek felé.
2010. jún. 28. 10:57
 18/25 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem még azt se lehet rá mondani,hogy szarul néz ki,én imádom igy rápiritani a sajtot a kajára:DÖsszefutott a nyál a számban:)
2010. jún. 28. 11:00
 19/25 A kérdező kommentje:
A gond az volt, hogy nagyon ráégettem a sajtot szerintük... Mindig ez van, ha nem a nagykönyvből van előlépve az étel az már sz@r. Ha krémleves kicsit hígabbra sikerül akkor is ugyanez megy, hiába lesz ízre ugyanolyan jó...:(
2010. jún. 28. 11:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Én se szeretem a rántott húst, meg a pörköltet, már olyan unalmasak. De a te kajád nagyon guszta és biztos finom is:) Szívesebben megenném, mint a rántott húst.
2010. jún. 28. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!