Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért mondják sokan hogy a...

Miért mondják sokan hogy a harry potter és a főnix rendje film el lett rontva?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 15:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
nemtudom. én imádom.
2010. szept. 4. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert tényleg el lett rontva. Ahogyan a hatodik is. De a "legeslegszarabb" díjat még mindig a negyedik filmje viszi...
2010. szept. 4. 15:48
 3/11 anonim válasza:
Ha neked a hatodik el lett rontva akkor te magát a Harry Pottert nem szereted. A 6. a legjobb film az összes közül, nevettem, sírtam rajta néhol meghökkentett néhol ellazított. Azt tudom ajánlani, hogy nézzél akkor inkább más filmet.
2010. szept. 4. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát ezekszerint te vagy a mindenható, hogy eltdöntöd itt ennyiből kapásból, hogy nem szeretem a Harry Pottert, mikor pont az ellenkezője, nagyon szeretem, mindet olvastam többször is, meg sem tudom számolni, hányszor. Jaa, én is sírtam amúgy rajta...olvastam a könyvet előtte párszor, és láttam, hogy mennyire elb.aszták a filmet :D :P Ajánlom neked is, hogy olvasd el, rögtön átértékelnéd szerintem a dolgot. És igen, más filmet nézek inkább ;D

második

2010. szept. 4. 15:54
 5/11 anonim válasza:
Olvastam a könyveket, és légyszíves ne drámázz, arról nem volt szó,hogy mindenható vagyok.
2010. szept. 4. 15:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nem is vagy az, attól függetlenül még szar a 4., 5., 6. film...:D Természetesen ez szubjektív dolog, de szerintem a legjobban megcsinált film a 3. volt, azt élveztem a leginkább.
2010. szept. 4. 15:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Valóban el lett rontva és igaz az is hogy a 6. sem az igazi. A Félvér Herceg nem is a Félvér Hercegről szólt hanem arról hogy ki kivel kavar,ki ki után bőg... Elrontják Rowling remekművét ezzel a sok nyáladzással... Tom Felton és Helena játéka nagyon tetszett. DE a film több sebből vérzik. Akármennyire imádom a Harry Pottert,nem tudom azt mondani hogy remek filmek készülnek a könyvből. De remélem a 7.résszel bepótolják a hiányosságokat és kijavítják az eddigi hibákat.:) Ezért várom már a novembert.
2010. szept. 4. 16:17
 8/11 anonim válasza:
puszillak második.
2010. szept. 4. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Hehee, na ugye igazam van :D

második

2010. szept. 4. 17:18
 10/11 anonim ***** válasza:
A 6. lett a legrosszabb.Dumbledore halála röhej volt.Nagy bőgére készültem,meg minden...Óriási csalódás volt.Pedig én nagyon szeretem a HP-t.A főnix rendje,szerintme meg nem lett elrontva.
2010. szept. 4. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!