Szerintetek is nagyon el lett rontva ez a hús?
Figyelt kérdés
Első ránézésre azt mondták erre, hogy miért nem rántott húst csináltam, és minek b@sztam el a húst. (A válasz, hogy diétázom, meg elegem van már, hogy állandóan ugyanazt kell itthon enni, úgyhogy újítani akartam egy kicsit.)
2010. jún. 28. 10:29
1/25 anonim válasza:
Ha az íze jó,akkor miért lenne elrontva?
3/25 A kérdező kommentje:
Csirkemellhúsra, kell sonkát, és sajtot tenni, aztán leöntenni annyi tejjel hogy a húst ellepje, és ez az egész be a sütőbe. Nemrég tanultam meg főzni, és kicsit rápirult a tetejére a sajt, azért lettem leoltva, hogy minek találok ki új dolgokat, egyszerűen rántott húst kell a csirkemellből csinálni, oszt kész. :(
2010. jún. 28. 10:35
4/25 anonim válasza:
Hát így külsőleg nem néz ki rosszul. /Mi az a héjszerű rajta?/. Az íze itt valahogy nem jön át.
5/25 A kérdező kommentje:
Amúgy az íze sokkal jobb mint a rántott húsnak, szerintem.
2010. jún. 28. 10:36
6/25 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Biztosan finom. Nyam,nyam.
7/25 anonim válasza:
Akkor nem értem mi a probléma? Én szeretem a rántotthúst,de megőrülnék ha mindig azt kéne csinálnom és ennem a csirkemellből.
8/25 anonim válasza:
sztem nagyon jól néz ki! és az külön tetszik h rápirult a sajt.........fincsi lehet
9/25 anonim válasza:
Ne törődj semmivel! Attól, hoy nem szép, még lehet finom. Sok ilyen kaja van. Csukják be a szemüket, ha nem tudják nézni. A krumplis tészta se szép, de isteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!